AJÁNLÓ
 
10:47
2015. 01. 04.
Kaja a hűtőben! Itt elérhetők vagyunk: http://laligaloca.blog.hu/ 
A bejegyzés folyatódik
 
10:47
2015. 01. 04.
Sajnálattal közölendő a cím, mivel az utóbbi évek megszokott triója ismét összeállt...
A bejegyzés folyatódik
 
10:47
2015. 01. 04.
Három rangadónk is volt a bajnokság 24. fordulójában, ebből az egyik a legnagyobb derbi...
A bejegyzés folyatódik
 
10:47
2015. 01. 04.
A Sevilla csak nem akar leállni, az Atlético pedig mintha kifújni látszana az elmúlt...
A bejegyzés folyatódik
 
10:47
2015. 01. 04.
Az idei év kétségtelenül a Real Madridról szólt, legalábbis ami a sikerességet illeti....
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

17. forduló - Vasárnap

0 komment

Négy mérkőzés maradt mára, amelyeknek 3 esetben is érdekes múltja van. A tegnapi meglepetések után (Villarreal, Málaga), ma is benne van a kalapban a váratlan, így nézzük az eseményeket:

Getafe-Rayo Vallecano (12 óra)

A kis madridi derbi attól érdekes, hogy Contra még mindig edzi a Coliseum lakóit, de ez már tényleg az utolsó meccs lesz, ha sikerül megegyezni a kínaiakkal. A pénzügyi gondok így enyhülnek, de meg még nem oldódnak. Lafita egész szezonra kidőlt, így nehéz helyzetben a kékek. A villámosoknál nagy újdonságok nincsenek a téli szünetben eddig. A Getafénak a kupában is jelenése lesz hétközben, így kicsit a tartalékolás jegyében is telhet a találkozó. Nyer a Rayo, mert jobb csapat, és mert szellősebb a programjuk.

Ő nagyon fog örülni, ha igazam lesz, legyen hát így

Valencia-Real Madrid (17 óra)

Álvaro Negredo pályára lép hellyel-közzel nevelőegyesületének is nevezhető klubja ellen, de nemcsak ettől érdekes a találkozó. A Valencia az Afrikai Nemzetek Kupája előtt utoljára számít Feghouli szolgálataira, ahová az egyik esélyes Algéria keretével utazik. Van szép új stadionterv, nagy álmok, jó keret, sikeréhség Valenciában, pihentek a játékosok, így jó meccsre van kilátás. Beharangot is tudunk mutatni, a királyi oldalról. Sok gól legyen, aztán a többit majd meglátjuk.

A valenciás fél így készül:

Espanyol-Eibar (19 óra)

A papagájok jó formában vannak, a szezonban először köthetnek össze 3 győzelmet, így Sergio csapata nyugodt körülmények között, kellemes izgalommal várhatja a találkozót. Az Eibar szintén 20 pontot gyűjtött, mint a hazaiak, így két középcsapat találkozója lesz. Egyébként a csapatok 20 éve nem találkoztak (akkor volt utoljára másodosztályú az Espanyol), szóval a múltból nem lehet kiindulni. Garitano fiai közül többen is játszottak a baszk-katalán barátságos meccsen, ahogy a barcelonaiak közül is. Az a meccs 1-1 lett, itt is ilyesmi lesz? Megtörténhet. Az Eibar sosem adja olcsón a bőrét.

Szűkebb hazájuk keretében a gálameccsen 2 baszk válogatott kezdő (további 3 kerettag) az Eibar valamint 2 katalán (további 2 kerettag) az Espanyol keretéből

Real Sociedad-Barcelona (21 óra)

A Barca az Anoetában hagyományosan rosszul szerepel, a baszkok visszajutása óta még nem nyertek bajnokin San Sebastiánban. Híresen jó a txuri-urdin mérlege az óriás ellen, kérdés, hogy David Moyes fel tud-e nőni a feladathoz? Szerintem nem, egy szoros Barcelona-győzelmet képzelek, de nem lesz fáklyásmenet. Mivel csak Vela érti a fura skót mondandóját, az ő góljaival teszi szorossá a hazai csapat. A Tot El Camp jóvoltából van egy szurkolói szemszögből íródott beharangunk is, amelyet itt találtok.

Rulli kiérdemli a kezdő státuszt, Zubikarai padozik ezentúl

Hétfő estére is marad meccsünk, amely nem igazi csemege, távolról sem, elég nagy roncsderbit rendeznek Andalúziában:

Córdoba-Granada (20:45)

A kupában már találkoztak ezek a csapatok, két szoros, küzdelmes meccsen a Granada ment tovább egy idegenbeli 1-1 és hazai 1-0 után. Itt sem lehet gólparádéra számítani, az utolsó játszik a legjobb kieső helyen tanyázó vendégekkel. Egyszer már beindulhatna El-Arabi gólgyártása is, de ameddig a stabil 4-4-2-t játsza Caparrós mester, valószínűsíthető, hogy biztosabb a „gólt nem kapni” című fejezet. Arra tippelek, hogy a nagy döntetlenkirály Córdoba (16 meccsből 8 döntetlen) nem hagyja magát megveretni most sem, de attól még ez kevés lesz a végelszámolásnál, mivel most 11 pontjuk van.

Nézzük meg a córdobai kupás párharcot, reméljük, nem lesz ekkora köd most

További hírek és érdekességek a Facebook oldalunkon!


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com