AJÁNLÓ
 
18:37
2015. 09. 13.
Kaja a hűtőben! Itt elérhetők vagyunk: http://laligaloca.blog.hu/ 
A bejegyzés folyatódik
 
18:37
2015. 09. 13.
Sajnálattal közölendő a cím, mivel az utóbbi évek megszokott triója ismét összeállt...
A bejegyzés folyatódik
 
18:37
2015. 09. 13.
Három rangadónk is volt a bajnokság 24. fordulójában, ebből az egyik a legnagyobb derbi...
A bejegyzés folyatódik
 
18:37
2015. 09. 13.
A Sevilla csak nem akar leállni, az Atlético pedig mintha kifújni látszana az elmúlt...
A bejegyzés folyatódik
 
18:37
2015. 09. 13.
Az idei év kétségtelenül a Real Madridról szólt, legalábbis ami a sikerességet illeti....
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3. forduló: micsoda hétvége!

0 komment

Eleget savaztuk a "pincért", most ideje megkövetnünk Rafa Benítezt. Igaz, még nagyon az elején járunk, s az első fordulóban a blancók csúnyán felsültek a Molinónban, ám azóta a király tarol: két játéknap alatt 6 összetrombitált pont mellett 11 szerzett, zéró kapott találat áll a Real Madrid neve mellett. Ronaldo csillagos ötössel történelmet írt, Messi pedig csereként beszállva matracot pukkantott. Négy hibátlan együttessel indult a hétvége, ám vasárnap estére már csak egy maradt közülük.

 

Szombat

Espanyol-Real Madrid, 0-6.
A Cornellá el Prat először a stoplist szögre akasztó Tamudo előtt hódolt, majd falfehéren követte végig, ahogy a Real Madrid rommá veri Sergio hitehagyott, gyámoltalan csapatát.

A perico erős hat perc után omlott össze: Ronaldo egymaga ötöt vágott a katalánoknak (ezzel a bajnokságban már 231 találatot számlál, amivel megelőzte Raúlt (228) a Madrid házi góllövőlistáján, így a klub történetének legeredményesebb támadója lett) és egy gólpasszt is kiosztott Benzemának. A papagájt csúnyán megkopasztották... 40 éve fordult elő utoljára, hogy a Real Madrid három forduló után még nem kapott gólt: Keylor az új San Iker?

Sporting-Valencia, 0-1.
Nem lövünk nagyon mellé, ha kimondjuk, a Molinón a La Liga egyik legkeményebb bástyája. A Real már felsült az asztúriai üstben, s most a Valencia is  kis hijján a király sorsára jutott. Abelardo csapata végig veszélyesebben játszott, de a denevéreket a hajrában "el Salvador", azaz Alcácer megmentette a leégéstől. Véssük fel: a klub Ché először nyert a 2015-16-os kiírásban. Ezt is kínkeservesen hozták össze, Nuno nincs biztonságban.
Atlético Madrid-Bacelona, 1-2
Cholo a kezdőbe tette, a kölyök meghálálta. Fernando Torres ismét bealált a Barcelona kapujába, ám az Atlético nem tudta megőrizni előnyét. Neymar szabadból (micsoda, szabi!), a Pulga pedig a padról beszállva mattolta Oblakot, így a katalánok elvitték a három pontot a Calderónból. Reménykeltő tény: a Barcelona jelenleg egy Messivel jobb az Atléticónál. Cholo a katalánok ellen lejátszott utóbbi 11 bajnokijából kilencet elveszített. Ez a mostani kudarc nagyon fájhatott...
Real Betis-Real Sociedad, 1-0.
Sevilla zöld-fehér fele egy hete csak ünnepel, egyrészt a klub alapításának 108. évfordulóját, másrészt az andalúz ikon, Joaquín visszatérését (kilenc év után öltötte magára újra az andalúzok mezét). Az örömködésben létkérdés volt, hogy a csapat elkezdje szállítani a pontokat, s láss csodát, a verdiblanco álomduója, a Joaquín-Rubén Castro  tandem egyből letette névjegyét: előbbi beadott, utóbbi fejelt, a Betis vezetett és nyert.  A txuri-urdin nem játszott rosszul, de képtelen gólt rúgni, pedig  ígéretes arzenál áll Moyes rendelkezésére: Agirretxe, Jonathas, Bruma, Canales és Carlos Vela is megmentő lehetne. Mégsem az.
Vasárnap
Granada-Villarreal, 1-3.
A második féldő elején Sandoval két szívrohamot biztos kihordott lábon, mert a Granada gyakorlatilag saját magát végezte ki 3 perc alatt: a Submarinónak tálcán kínáltak két gólt, amit Marcelino együttese könyörtelenül ki is használt. Foci kevés, ám üdítő tény, hogy a sárgáknál lehetőséget kapott csereként Samu García, Denis Suárez és Adrián López is.
Athletic Bilbao-Getafe, 3-1.
Guaita minden meccsel közelebb löki Megyerit a kezdőhöz. A kapus betlisorozata a San Mamésban folytatódott, ahol két gól miatt is megmossák majd a fejét. Valverde megtalálta Aduriz csatárpárját: az Atléticótól igazolt Raúl García a duplázó baszk ikon mellett megszerezte első találatát új klubja színeiben. Az oroszlánoknak könnyű falatnak bizonyult a Getafe, így a madridiak továbbra is pont nélkül állnak. Az Athletic első győzelmét szerezte.
 

Celta Vigo-Las Palmas, 3-3
Hatalmas pofonba szaladtak bele a kelták! A Balaídosban már két góllal mentek a hazaiak, amikor a Las Palmas beindította a rakétákat: 2-0 és 3-1 után sem adták fel a kanárik, akik a hajrában kiegyenlítettek. A hétvége legizgalmasabb párharca volt ez a találkozó. A Celta győzelmi sorozata ezzel véget ért. A Las Palmas erejét bizonyítja, hogy 10 emberrel is pontot tudott rabolni Galiciában.

Málaga-Éibar, 0-0
A Rózsakertben is masszívan állta a sarat az Éibar, mely a kiharcolt döntetlennel továbbra is tapad az élbolyra. Javi García együttese - a Sportinggal és a Real Sociedaddal egyetemben - még nem talált kapuba ebben a kiírásban.

Tabella

Hétfőn rendezik:

Rayo Vallecano-Deportivo


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com