Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

18. forduló - Szuperhősök, avagy élre állt az Atleti

0 komment

La Liga összefoglaló 18. forduló

A Barca ismét fájó pontokat hullajtott el, amit az Atleti könyörtelenül kihasznált és élre állt a tabellán. A Real nem járt szerencsével Valenciában, ahol a forduló rangadóján csupán döntetlenre futotta erejéből. A Sevilla továbbra sem tud győzni idegenben, míg a Málaga folytatta parádés szériáját. Itt a forduló videóösszeállítása.

Gyorstalpaló

0 komment

la liga primera división összefoglaló

A szokatlan újévi hajtás sem lepte meg annyira a La Liga csapatait, mint engem. A beharangozóból lett videoösszefoglalóban röviden átvesszük a 17. forduló eddigi eseményeit, hogy lemaradás nélkül vághassunk neki a 2016-os esztendő első játéknapjának.

12. forduló - vasárnap

0 komment

12. forduló vasárnap La Liga videóösszefoglaló

Szombaton jól odapörköltek a csapatok, ám a forduló folytatása is tartogatott érdekességeket. A Levante Rubí kezei alatt életjelet adott, a Granada majd három hónap után tudott ismét győzni, a Villarreal ki-ki meccset vívott az Éibarral, s este az Atlético meghódította a Beníto Villamarínt. Kattintás után jönnek a részletek! Videóösszeállítás.

24. forduló - legszebb találatok

0 komment

A 24. forduló bővelkedett említésre méltó jelenetekben. Őrült csatákban, gyönyörű találatokban. Többek között Juanmi, Charles, Xabi Prieto, Sarabia és Griezmann megmozdulásai után pattantak talpra a szurkolók. Madre míííaaaa, Arbilla! Rövid összefoglaló a játéknap legszebb találatairól.

1. forduló: Májusig itt van a cirkusz!

0 komment

Nagyon színes hétvégét ígért ez a nyitóforduló, innen a cirkuszos hasonlat a beharangozómhoz is, de elvárásaimat eseménydússágban még felül is múlta, így elégedettek lehetünk. Már egy fordulóban volt minden, ami minden rendes bajnokságban szokott történni minimum egyszer: villantak a piroslapok, fordultak meg meccsek, meglepetés is volt már, bírózni is lehet, csettinteni is szép játéktól, csalódást okozó nagyok is voltak, villantak a piroslapok, sajnos sérülések is történtek már, minden volt mint a vásárban, még áramszünet is csak Jimmy Jump nem tette még tiszteletét.

12
»

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com