Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Történelmi momentum: spanyol nélkül a Sevilla!

0 komment

La Liga 4. forduló Sevilla spanyol nélkül kezdőcsapat

A La Liga 2016-17-es kiírásának 4. fordulója sporttörténelmi momentumot is tartogatott: soha nem fordult még elő ugyanis korábban, hogy bajnoki mérkőzésen hispán együttes kezdőjében spanyol labdarúgó nélkül álljon fel.

La Liga, 4.  forduló: BL és EL után, fáradtan

0 komment

La Liga 4. forduló

Álmosan, fáradtan dől rá a hispán pontvadászat a 4. fordulóra, mivel a topcsapatok legjobbjai a válogatott-La Liga-BL hármasfogat sorozatterhelése után néznek elébe az újabb megmérettetésnek: karikás szemekkel, ólomlábakkal. A Barcelona, a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Sevilla, a Villarreal, a Celta Vigo és az Athletic Bilbao is pályán volt hétközben, így a játéknap kérdése, hogyan sikerül rehabilitációjuk.

34. forduló – visszaszámlálás

0 komment

Öt kör van még hátra, s anyám borogass, az elől már megszokott kettős csihi-puhi mellett, most a BL-helyekért folyó harc is pengeéles. A tábla aljáról a fény felé tátongók pogója semmivel sem érdektelenebb, így röviden mindenre kitérünk. Mondom röviden. Punkos beharang, vagyis egy, két, há' és induljon a tánc.

24. forduló - legszebb találatok

0 komment

A 24. forduló bővelkedett említésre méltó jelenetekben. Őrült csatákban, gyönyörű találatokban. Többek között Juanmi, Charles, Xabi Prieto, Sarabia és Griezmann megmozdulásai után pattantak talpra a szurkolók. Madre míííaaaa, Arbilla! Rövid összefoglaló a játéknap legszebb találatairól.

14. forduló: Megyünk tovább

0 komment

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

- Bill Shankly

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com