13. forduló - vasárnap: Nuno távozik

0 komment

13. forduló vasárnap Nuno La Liga

Nuno megy. Ez biztos. Hogy küldik, vagy ő áll fel, még nem világos, ám a spanyol sajtó tényként kezeli a Valencia edzőjének bukását, amiről a döntés állítólag már a sevillai túra előtt megszületett. Benítez feje felett tovább nőttek a sötét gomolyfelhők, mivel az Éibar ellen csak szenvedett a király. A Bilbao söpört Vallecasban, míg a Getafe elsüllyesztette a Submarinót. Aduriz triplázott, a csilliókért vásárolt Bale augusztus 29. után ismét betalált. Nézzük a videókat!

13. forduló - péntek és szombat

0 komment

13. forduló La Liga

A játéknap nem hozott meglepetést. Hengerelt az MSN vezette Barca, minimál raise-zel emelete ki ellenfelét a Betis, a Celta és az Atlético, míg a Málaga döntetlenjével Javi Gracia sorsát pecsételhette meg. Nézzük meg, mi történt! Videóösszeállítás.

12. forduló - vasárnap

0 komment

12. forduló vasárnap La Liga videóösszefoglaló

Szombaton jól odapörköltek a csapatok, ám a forduló folytatása is tartogatott érdekességeket. A Levante Rubí kezei alatt életjelet adott, a Granada majd három hónap után tudott ismét győzni, a Villarreal ki-ki meccset vívott az Éibarral, s este az Atlético meghódította a Beníto Villamarínt. Kattintás után jönnek a részletek! Videóösszeállítás.

12. forduló - szombat: a nap, amikor Benítez megbukott

0 komment

La Liga 12. forduló szombat el Clásico derbi gallego

Bár az egész futballvilág a Bernabéura figyelt, a játéknapon Galiciában is derbit rendeztek. Pályára lépett emellett a Sevilla és a Valencia is, nézzük, milyen eredménnyel!

10. forduló: A negyedén túl!

0 komment

Túl vagyunk kilenc fordulón, és bár még korán van a pálcatöréshez, a figyelmezetető jelekre azért jobb lesz odafigyelni, meg talán néhány atyai pofont sem ártana itt-ott kiosztani. Tovább után helyzetjelentünk és beharangozunk a 10. fordulóra, ahol könnyed Real és Barca győzelem mellé vérre menő valenciai derbit és egy rendkívü kemény Villarreal - Sevillát várunk.

4. forduló: Csak két nap szünet, és jön a hétközi forduló is!

0 komment

Volt olyan előrejelzésünk ami nagyon bejött, olyan is, ami nagyon nem, lássuk mi történt Hispániában a hétvégén!

2. forduló: Prömier után

0 komment

Enyhe túlzás lenne azt állítani, hogy a La Liga csapatai keményen bekezdtek az első fordulóban. A tizenkét gól tíz mérkőzésen arról árulkodik, hogy a játékosok még nem igazán kapták el a fonalat, s a fizikai felkészítés fáradalmainak nyomai, az új csapattársak be(nem)illeszkédése és persze a csatárok bénázása mind-mind hatással volt az összecsapásokra.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com