Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tudta? Iker előtt minden más volt!

0 komment

Iker Casillas válogatott La Roja debütálás minden más volt

Augusztus 26-án, 16 év után előszőr fordult elő, hogy Iker Casillas nem kapott meghívót a spanyol nagyválogatottba. San Iker 167 La Roja-meccsel a háta mögött került parkolópályára. Debütálása korszakhatár. Casillas 2000. június 3-án mutatkozott be a La Rojában (Göteborg, Svédország-Spanyolország, 1-1, barátságos mérkőzés), amikor még minden más volt, tényleg minden...

Lopetegui: Tisztában vagyok a rám nehezedő felelőséggel!

0 komment

selección La Roja Iker Casillas Julen Lopetegui

A Lopetegui-éra egy Belgium elleni barátságos mérkőzéssel indul útjára szeptember 1-jén. A La Roja új szövetségi kapitánya augusztus 26-án hirdetett keretet, melyből (meglepetésre?) kimaradt Iker Casillas - 20 év után először. Mi lesz veled Selección? Mit vár el az új kapitány a labdarúgóktól? A forradalom (revolución) helyett átalakulást és fejlődést (evolución) ígérő Lopeteguivel az As.com beszélgetett a világbajnoki selejtezők előtt. Interjú.

Del Bosque: Készen állunk!

0 komment

Del Bosque interjú La Roja Európa-bajnokság

A spanyol válogatott június 13-án Toulouse-ban kezdi meg Európa-bajnoki szereplését Csehország ellen. Del Bosque még az Ile de Ré szigetén berendezett Eb-főhadiszállás elfoglalása előtt adott interjút az As.com újságírójának, melyben szóba került a kapitány válogatási elve, a tervezett hispán hadrend és a La Roja sikerének titka is. INTERJÚ.

Alcácer: Negredónak nem kell semmit sem bizonyítani!

0 komment

Nincs vele tele a média. Zárkózott ember, tartják róla. Paco Alcácer, vagy ahogy barátai szólítják, "Paquito" a La Roja legeredményesebb támadója lett az Eb-selejtezők során. A Valenciával már öt La Liga-gólnál járó csatár a 9-esét kereső spanyol válogatott oszlopa lehet az Eb-n. A Marca újságírói a La Roja mai, angolok elleni (Alicante, 20:45) és a belgákkal (nov. 17., Brüsszel) vívandó barátságos mérkőzések kapcsán kérdezte a játékost, aki nem hazudtolta meg magát: mondandóját nem eresztette bő lére. Elvárások, a Valencia és Negredo is terítékre került. Mini-interjú.

Huelva, azaz a bölcső és a fehérorosz gyógyír

0 komment

A megtépázott spanyol armada Huelvában fogadja ma este a fehérorosz nemzeti együttest. A helyszín szimbolikus, hiszen a liga és a spanyol szövetség is a régióhoz köti a hispán labdarúgás bölcsőjét. Az Európa-bajnoki selejtezőre készülve Del Bosquénak nem volt könnyű dolga: először a Diego Costa-ügy, majd Cesc Fábregas távozása keltett hullámokat. Nincs rend, törékeny az egység. Most kell erőt mutatni.

Időgép: Vissza a jövőbe!

0 komment

Mint az ismeretes, e rovat keretében időről-időre berobbantjuk a Deloreant, hogy a spanyol labdarúgás históriás könyvéből kiragadva egy-egy érdekes jelenetet, felevenítsük a múlt emlékezetes momentumait. Most szakítunk eddigi jó szokásunkkal és feledve azt, ami volt, öncélúan 2018-at ütünk be a csodaautó műszerfalán, hogy megnézzük, ki lép a brazíliai világbajnokságon leszerepelt sztárok örökébe. Mcfly-jal az anyósülésen cél az orosz Mundiálra készülő La Roja keretének feltérképezése. Avagy fantáziautazás egy vb-pusztulat margójára.

Csoportellenfelek: Csili, Csili, Chilena

0 komment

A világbajnokság rajtjáig górcső alá vesszük a spanyol nemzeti együttes csoportellenfeleit. Pulga tegnap bemutatta a hollandus fenevadat, így most a csípős déliek következnek. La Roja contra La Roja. De melyik az igazi? A hispán és a dél-amerikai "vörösök" a B-csoport második játéknapján, június 18-án néznek farkasszemet a Maracana stadionban. A világ által oly sokszor - könnyelműen - csak kézlegyintéssel elintézett "bányász" a brazíliai Mundiál meglepetése is lehet. A négyes fogat kérdése, hogy a Bielsa-filozófiát követő Sampaoli mester életveszélyes taktikája képes lesz-e megkeverni az előre borítékolt spanyol-holland továbbjutását. Figyelem, Chile komoly veszélyforrás!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com