Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

13. forduló - vasárnap: Nuno távozik

0 komment

13. forduló vasárnap Nuno La Liga

Nuno megy. Ez biztos. Hogy küldik, vagy ő áll fel, még nem világos, ám a spanyol sajtó tényként kezeli a Valencia edzőjének bukását, amiről a döntés állítólag már a sevillai túra előtt megszületett. Benítez feje felett tovább nőttek a sötét gomolyfelhők, mivel az Éibar ellen csak szenvedett a király. A Bilbao söpört Vallecasban, míg a Getafe elsüllyesztette a Submarinót. Aduriz triplázott, a csilliókért vásárolt Bale augusztus 29. után ismét betalált. Nézzük a videókat!

10. forduló: A negyedén túl!

0 komment

Túl vagyunk kilenc fordulón, és bár még korán van a pálcatöréshez, a figyelmezetető jelekre azért jobb lesz odafigyelni, meg talán néhány atyai pofont sem ártana itt-ott kiosztani. Tovább után helyzetjelentünk és beharangozunk a 10. fordulóra, ahol könnyed Real és Barca győzelem mellé vérre menő valenciai derbit és egy rendkívü kemény Villarreal - Sevillát várunk.

2. forduló: A nemzetközi kupák árnyékában

0 komment

Múlt hétvégén végre elrajtolt hőn szeretett bajnokságunk, és a hétközi nemzetközi kupafordulók (és sorsolás) után máris "pirig-pereg" a történet a második kűrrel. Ahogyan azt Equinox már összefoglalta hétfőn, sípos seggű lovon és anyakoca lovagláson kívül volt itt kérem minden, mint a búcsúban. Lássuk, mi is vár ránk mától vasárnap estig:

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com