Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga, 27. forduló: Paco nem látott bírót

0 komment

27. forduló csütörtök Barcelona Granada Rayo Vallecano Sporting Gijón Real Betis Espanyol bírói hibák

A 27. forduló záró, csütörtöki játéknapján nyert a Barcelona, a Granada és a Real Betis. Hiába Messi mesterhármasa, Vargas bődületes szabadrúgás gólja, a játéknap a bírói alakításokról marad emlékezetes.

55 év után újabb sztratoszférikus madridi pofon

0 komment

Real Madrid Rayo Vallecano történelmi győzelem sztratoszférikus diadal La Liga

Történelmi maflás. Szégyen. Alázás. Egy biztos, sokat fogják még emlegetni a Real Madrid-Rayo Vallecano bajnoki mérkőzést, melynek végeredménye bevonult a La Liga históriás könyvébe: 10-2. A Real Madrid utoljára 1960-ban szerzett 10 vagy annál több találatot a spanyol pontvadászatban. Rafa mégsem nyugodhat meg. A Real beérte a Bilbaót, mely eddig a La Liga egyedüli vasöklének számított.

15. forduló: Egyre okosabban (vasárnap)

0 komment

La Liga Rayo Paco Rafa Benitez Real Madrid Villarreal Athletic Atletico

Vasárnapra maradtak az igazi ínyencségek:

Paco Rayója otthon vadászná le a döglődő Malagát; Gary Neville idegenben debütálhat és villanthat a La Ligában, ám ehhez az Eibarnak is lesz egy-két szava; Madridba látogatnak a baszkok rangadózni, valamint Villarrealba a kupából kiebrudalt blancók. Vasárnap:

Pacóval nem érdemes szarakodni, mert letépi a fejed!

0 komment

Rayo Vallecano Lass Paco Jémez Király-kupa Getafe

Ezt most már Lass is tudja. Habár a guineai támadónak jól ment a Király-kupában, gólt is szerzett a Getafe ellen (Rayo Vallecano-Getafe, első mérkőzés, 2-0), Jémez mégis lecserélte a 70. percben, amit a játékos nehezményezett. A hiszti felpiszkálta az alvó oroszlánt, aki majdnem ölre ment az igazáért a nyafka labdarúgóval.

Futball, póker, gyorstüzelő legendák - villám mesternégyesek

0 komment

Alberto Bueno csapata szombati bajnokiján a 23. és a 38. perc között mesternégyest vágott, amivel a Rayo szétcsapta a Levantét. A hispán szaksajtóban csak pókerként említett hőstett több szempontból is kiemelendő: a darazsaknál először fordult elő, hogy egy játékos bajnoki mérkőzésen négy találatot jegyezzen, ráadaásul ehhez oly csekély időre volt szükség, amivel Bueno bekerült a La Liga gyorstüzelő legendái közé. Íme, a Primera Divisiónban esett villám mesternégyesek ötös listája!

2014 - Leg, leg, legnagyobb pofára esések

0 komment

Nyakunkon az év vége, így elkerülhetetlenek az összeállítások. Nem is tudom, hogy vezessem be az első kategóriát: A lónak is négy lába van, mégis megbotlik? Ciki. Szóval, blama. Mármint döntő pillanatban pofára esni, ráadásul több tízezer ember előtt a helyszínen és milliónyi tv-re tapadó szempár ölelésében. Hát, van benne valami. A 2014-es visszaemlékezésünk első felvonásában a legnagyobb bukásokat énekeljük meg, a szó szoros értelmében. Pedro, Bale és Paco Jémez.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com