Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

 La Liga 30. forduló - Mi lesz veled La Coruna?

0 komment

La Liga 30. forduló Barcelona Real Madrid Atlético Madrid Valencia Sevilla Villarreal

A hétközi európai hepaj után halad tovább a bajnokság és már lassan mondhatjuk, hogy már a harmadik etapban járunk, még 8 kanyar van hátra a célegyenesig, úgyis elkezdődött a Forma-1. Boldogok lehetünk egyébként, az összes spanyol csapat, amelynek volt esélye a továbbjutásra, az tovább is ment, a Valencia csak azért hasalt el, mert spanyol volt az ellenfél. Nézzük mi vár ránk a liga ezen fordulójában, két rangadóval a végén:

Időgép: debütál Santiago Bernabéu

0 komment

Santiago Bernbéu bemutatkozás Real Madrid

E rovat keretén belül időről-időre felcsapjuk a spanyol futball históriás könyvét, hogy megénekeljük e csodás sportág egy-egy kiemelkedő pillanatát. Most 1912. március 3-át állítunk be a Delorean műszerfalán, hogy ott legyünk Santiago Bernabéu madridi bemutatkozásán. Indulás!

55 év után újabb sztratoszférikus madridi pofon

0 komment

Real Madrid Rayo Vallecano történelmi győzelem sztratoszférikus diadal La Liga

Történelmi maflás. Szégyen. Alázás. Egy biztos, sokat fogják még emlegetni a Real Madrid-Rayo Vallecano bajnoki mérkőzést, melynek végeredménye bevonult a La Liga históriás könyvébe: 10-2. A Real Madrid utoljára 1960-ban szerzett 10 vagy annál több találatot a spanyol pontvadászatban. Rafa mégsem nyugodhat meg. A Real beérte a Bilbaót, mely eddig a La Liga egyedüli vasöklének számított.

15. forduló: Egyre okosabban (vasárnap)

0 komment

La Liga Rayo Paco Rafa Benitez Real Madrid Villarreal Athletic Atletico

Vasárnapra maradtak az igazi ínyencségek:

Paco Rayója otthon vadászná le a döglődő Malagát; Gary Neville idegenben debütálhat és villanthat a La Ligában, ám ehhez az Eibarnak is lesz egy-két szava; Madridba látogatnak a baszkok rangadózni, valamint Villarrealba a kupából kiebrudalt blancók. Vasárnap:

Újabb királyi blama - Búcsú a kupától?

0 komment

Real Madrid Király-kupa Benítez Florentino Pérez Cserisev

Benítez és a Madrid határozottan tagadta, hogy tudott Cserisev eltiltásáról, mondván, a klub nem kapott a szövetségtől értesítést a szankcióról. Nem mondtak igazat! Bombaaaaazzzooooo.

A Benítez kirakós

0 komment

Rafa Benítez az első Clásicójára készül a 'Los Blancos' vezetőedzőjeként. Ennek apropóján a madridi Marca igyekezett felvázolni a lehetséges felállásokat. A meccstaktikát leginkább befolyásoló tényező, hogy a spanyol mester pályára küldi-e a BBC-t, és ezáltal ki marad ki a középpályáról. Casemiróval a biztonság, Jamesszel a kockázatvállalás lenne a fő prioritás.

clasico barca real madrid bernabeu benitez benzema james taktika casemiro

Faubert: Alig hunytam le két másodpercre a szemem!

0 komment

Még ma is sokan vakarják a fejüket, hogy a búbánatba sikerült a Madridnak leigazolnia Julien Faubert-et? A kölcsönben megszerzett bűnrossz francia középpályás, aki extravagáns viselkedésével keltett csak feltűnést a La Ligában, hat hónapot tölthetett a Bernabéuban a 2008-2009-es szezonban. Játékával nem sikerült meggyőznie sem Juande Ramos mestert, sem az edző utódját. A 32 éves Faubert ma szabadon igazolható, jelenleg a spanyol negyedosztályban harcoló Gavá csapatával edz. Az AS.com kitartó munkával kutatta fel és bírta szóra a játékost, aki beszélt a Real Madridnál töltött korszakáról, a Benzema-ügyről és a híressé vált Bernabéu-i sziesztáról. Alberto Martínez interjúja.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com