Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

CR7 a Sevilla rémálma!

0 komment

A 11. fordulóban a Real Madrid a Ramón Sánchez Pizjuánban teszi tiszteletét vasárnap este. A pikáns összecsapás Ronaldo szempontjából ideális: a portugál zseni eddig ötször vihette haza a labdát Sevilla-mérkőzésről. Összeszedtük CR7 legnagyobb andalúz mészárlásait.

4. forduló: Csak két nap szünet, és jön a hétközi forduló is!

0 komment

Volt olyan előrejelzésünk ami nagyon bejött, olyan is, ami nagyon nem, lássuk mi történt Hispániában a hétvégén!

A La Liga legrosszabb igazolásai 2.: Predrag Szpaszics

0 komment

E rovatunkban a spanyol pontvadászat rémes melléfogásait énekeljük meg. Korábban már szó esett Atila Kasasról, most ismét egy szerb labdarúgó kerül terítékre, Predrag Szpaszics, azaz az ügynök.

Predragot a Real Madrid Ruggieri utódjának szánta, ám hatalmas égés lett az üzlet vége. A belső védő madridi karrierjének mélypontján az El Clásicók egyik legnevetségesebb öngólját vétette, így nem meglepő, hogy mindössze egy szezon után ajtót mutattak neki.

Később megfordult az Osasunában és az Atlético Marbellában is, 1995-ben tért haza szülőföldjére. A Real Madridnak sosem tudott megbocsátani, mert nem engedték bizonyítani tehetségét. A fiatalként is matuzsálemnek kinéző Szpaszics minden blanco rémálma, így itt a helye sorozatunkban.

37. forduló: Baljós árnyak

0 komment

Nem lesz sztrájk! - hirdették a spanyol lapok csütörtök délben, miután a spanyol legfelsőbb bíróság illegálisnak ítélte meg a beharangozott tüntetést. A történet rendkívül egyszerűen, néhány mondatban is prezentálható, ugyanakkor a megoldás - az emberi hülyeségnek büszkeségnek köszönhetően - baromira összetett. Hajtás után némi fejtágítás a sztrájkról, majd a 37. forduló meglepően sok tétmeccsel.

Capello: Hinni kell abban, amit csinálsz!

0 komment

Fabio Capello a madridizmus egyik legemlékezesebb bajnoki címét szerezte a 2006-07-es szezonban. Irányításával a királyi klub öt pontos hátrányt dolgozott le a Barcelonával szemben és végül megmászta a Cibelest. Az As.com újságrója, Marco Ruiz interjújában emlékeiről kérdezte az olasz mestert, aki a Juvetus elleni BL-visszavágó esélyeiről is elmondta a véleményét.

26. forduló: Gyönyörű sport a labdarúgás!

0 komment


Klasszikus beharangal indítjuk a hétvégét, ahol a legnagyobb csemegének az Atlético Madrid - Valencia és az Athletic Bilbao - Real Madrid párharc ígérkezik!

2014 - Leg, leg, legnagyobb pofára esések

0 komment

Nyakunkon az év vége, így elkerülhetetlenek az összeállítások. Nem is tudom, hogy vezessem be az első kategóriát: A lónak is négy lába van, mégis megbotlik? Ciki. Szóval, blama. Mármint döntő pillanatban pofára esni, ráadásul több tízezer ember előtt a helyszínen és milliónyi tv-re tapadó szempár ölelésében. Hát, van benne valami. A 2014-es visszaemlékezésünk első felvonásában a legnagyobb bukásokat énekeljük meg, a szó szoros értelmében. Pedro, Bale és Paco Jémez.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com