Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Történelmi momentum: spanyol nélkül a Sevilla!

0 komment

La Liga 4. forduló Sevilla spanyol nélkül kezdőcsapat

A La Liga 2016-17-es kiírásának 4. fordulója sporttörténelmi momentumot is tartogatott: soha nem fordult még elő ugyanis korábban, hogy bajnoki mérkőzésen hispán együttes kezdőjében spanyol labdarúgó nélkül álljon fel.

Itt az idő! - La Liga 3. forduló  

0 komment

A totális futball diadala

0 komment

Sevilla Sampaoli taktika Bielsa Espanyol totális futball La Liga

A mélyről indult kis ember igaz története, aki Dél-Amerika meghódítása után most Európában is nevet követelne magának.

La Liga 37. forduló - Runaway

0 komment

la liga beharangozó Barca Real Madrid Atlético Madrid Sevilla valencia athletic bilbao villarreal kiesés

Nagyon fáj ez nekem. Tulajdonképpen nincs csapat, amelyik megérdemelné a kiesést. A Levante persze más, tőlük már fájdalmas búcsút is vettünk, de a még harcoló csapatok közül maradhatna az összes. Sok ismeretlenből áll az egyenlet, amelyből megkapjuk a három kiesőt és a bajnokot. Még a BME-n se tanítják és én sem próbálom most megfejteni, egyrészt mert matematikából gyenge voltam mindig is, illetve nem szeretném ha a kedves blogot böngészőben megnyitó és olvasó elkeveredne a számmisztikában. Lesz az utolsó előtti kanyarban kiesési rangadó, városi derbi és Celta - Málaga is. Lássuk tehát mi vár minket az ötórai tea vagy az estebéd mellé:

Sevilla - idegenben siralom

0 komment

Sevilla idegenbeli mérleg

Azért az valahol mégis röhej, hogy az EL-elődöntőben harcoló Sevilla a La Ligában 36 forduló alatt idegenben egyszer sem tudta győztesen elhagyni a pályát...

 La Liga 30. forduló - Mi lesz veled La Coruna?

0 komment

La Liga 30. forduló Barcelona Real Madrid Atlético Madrid Valencia Sevilla Villarreal

A hétközi európai hepaj után halad tovább a bajnokság és már lassan mondhatjuk, hogy már a harmadik etapban járunk, még 8 kanyar van hátra a célegyenesig, úgyis elkezdődött a Forma-1. Boldogok lehetünk egyébként, az összes spanyol csapat, amelynek volt esélye a továbbjutásra, az tovább is ment, a Valencia csak azért hasalt el, mert spanyol volt az ellenfél. Nézzük mi vár ránk a liga ezen fordulójában, két rangadóval a végén:

Ipiapacs, Unai Emery!

0 komment

Unai Emery ipiapacs Sevilla Calderón Atlético Madrid

A La Liga idei kiírásának eddigi legmókásabb jelenete zajlott le a 21. fordulóban. Nem, most nem az olajfa-ültetésről van szó, sőt, azt sem boncolgatjuk tovább, Viettónak hogyan sikerült egy csellel Vitolót és Emery-t is kiállíttattnia. Képzeletbeli kameránk fókuszát arra irányítjuk, mit tett a Sevilla edzője miután leballagott a pályáról. Embercsempészet, kispadhoz vezető földalatti járatok, falazás és egy kabát történetét mesélik el a sevillai kispad mozgolódását rögzítő felvételek....Komolyan mondom, ezt az akciót Joaquín "Chapo" Guzmán drogbáró is megirigyelte volna.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com