Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gary, please let it go!

0 komment

Valencia kudarc Gary Neville edzőválság

Immár 12 forduló óta nyeretlen a Valencia a La Ligában. Nuno Espirito Santo felállítása után Peter Lim Gary Neville-t rendelte a kormányrúd mellé. A döntés melléfogásnak bizonyult. A MU egykori válogatott védője nem vált be: szerepvállalása csak mélyítette a denevéres válságot. Ennek ellenére az angol nem mond le. "Hiszek a munkámban" - ismételgeti az újságíróknak, a szurkolóknak, s igen, saját magának is. Eltökéltség vagy rögeszme?

Gary Neville és a spanyol orgazmus

0 komment

A MU védője. A háromoroszlános csapat hátvédje. Scholes csókosa. Az angol válogatott segítője. Szakkommentátor. Ezek voltak eddig Gary Neville titulusai. Mától ő a Valencia edzője. Nulla tapasztalattal. Egyből a közepébe. Egy biztos csak, élvezni fogja a munkáját, hiszen egyszer már egy spanyol csatár kielégítette. Ha Torresnek sikerült, Negredónak is fog. Hogy ebből mi lesz, gyerekek....

Alcácer: Negredónak nem kell semmit sem bizonyítani!

0 komment

Nincs vele tele a média. Zárkózott ember, tartják róla. Paco Alcácer, vagy ahogy barátai szólítják, "Paquito" a La Roja legeredményesebb támadója lett az Eb-selejtezők során. A Valenciával már öt La Liga-gólnál járó csatár a 9-esét kereső spanyol válogatott oszlopa lehet az Eb-n. A Marca újságírói a La Roja mai, angolok elleni (Alicante, 20:45) és a belgákkal (nov. 17., Brüsszel) vívandó barátságos mérkőzések kapcsán kérdezte a játékost, aki nem hazudtolta meg magát: mondandóját nem eresztette bő lére. Elvárások, a Valencia és Negredo is terítékre került. Mini-interjú.

10. forduló: A negyedén túl!

0 komment

Túl vagyunk kilenc fordulón, és bár még korán van a pálcatöréshez, a figyelmezetető jelekre azért jobb lesz odafigyelni, meg talán néhány atyai pofont sem ártana itt-ott kiosztani. Tovább után helyzetjelentünk és beharangozunk a 10. fordulóra, ahol könnyed Real és Barca győzelem mellé vérre menő valenciai derbit és egy rendkívü kemény Villarreal - Sevillát várunk.

26. forduló: Gyönyörű sport a labdarúgás!

0 komment


Klasszikus beharangal indítjuk a hétvégét, ahol a legnagyobb csemegének az Atlético Madrid - Valencia és az Athletic Bilbao - Real Madrid párharc ígérkezik!

20. forduló - Esély a revansra

0 komment

Egész januárban robog a spanyol klubfoci szekere, köszönhetően a sűrű liga- és kupaprogramnak. A 20. fordulóhoz érve több olyan mérkőzést is rendeznek, amikor egy-egy ellenfélnek komolyabb törlesztenivalója is akad mindamellett, hogy hivatalosan is elkezdődik a szezon második félideje. Ilyen például az Elche, akit a Barca három hét alatt immáron harmadszor készül letérdeltetni a cipzár elé, az Atletico, akit a Rayónak sikerült év elején nullán tartani, a Sociedad, akiket tökújoncként "csapott be" az Eibar, vagy a Valencia, akitől inkább lopott el két pontot a Sevilla, mint húztak ki Nuno fiai 10 emberrel döntetlenre. Hajtás után itt a 20. forudló beharangja:

Gaizka Mendieta - a Valencia legendája

0 komment

Gaizka Mendieta a '90-es évek végén, illetve a 21. század elején az egyik legmagasabban jegyzett klasszisnak számított. 2000-ben, csakúgy, mint egy évvel később őt választották meg a BL-sorozat legjobb középpályásának. 2001 nyarán, 10 év valenciai szolgálat után rekordösszegért, közel 50 millió eurónak megfelelő pesetáért került az olasz Lazióhoz, ahol megbukott, így hát visszatért Spanyolországba, és a Barcelonában játszott egy évet kölcsönben. A korábbi 40-szeres spanyol válogatott játékos Angliában, a Middlesbrough együttesében fejezte be pályafutását. Jelen pillanatban London, Valencia és Barcelona között ingázik, szakkommentátorként dolgozik, odafigyel a vállalkozásaira, és végre azt csinálhatja, amit a futball mellett a legjobban szeret: DJ-skedik! Az interjúért hálás köszönet Farkas Norbertnek, aki a Sport TV Fieszta című műsorában beszélgetett a szőke spanyollal.

12
»

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com