Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért lesz jövőre is első osztályú csapat a Granada? - La Liga 23. forduló

0 komment

La Liga Granada Real Madrid Barcelona Atlético Madrid Valencia Athletic Bilbao Villarreal Deportivo összefoglaló

Na igen, a jó öreg Granada. Hol egy kupac szedett-vedett, castingról behívott srácok benyomását kelti az andalúz csapat, hol pedig egy profi futballklubét, amely talán még eredményeket is képes elérni. Sajnos az utóbbi időben inkább az előbbit láttuk megvalósulni, pedig el lehet hinni, hogy a Granada igenis egy jó, ütőképes csapat. Az ütőképeset pedig már ki hogyan érti. Lapozás után pedig Ábellel rátérünk arra egy rövid időutazás keretében, hogy jövőre is a "kétcsapatos bohócliga" tagja lesz Lucas Alcaraz bandája. De miért?

IDŐGÉP: Bobo nullszögből berakja

0 komment

Christian Vieri Atlético Madrid UEFA-kupa PAOK mágikus gól

Rendszeres olvasóink tudják, időről időre meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy felevenítsük a spanyol labdarúgás egy-egy szimbolikus pillanatát. Most 19 évet vágtázunk vissza az időben, hogy lássuk, ahogy az Atlético Madrid legyalulja a Calderónban a PAOK-ot, többek között Christian 'Bobo' Vieri mágikus góljával.

5. forduló: Foci volt, játék nem

0 komment

Barca Atlético Real Madrid Sevilla Betis Simeone BL Ramos Valencia Nasri

A Barca-Atlético akkor lett érdektelen, amikor épp érdekes lett volna, a Sevilla-Betis hozta a szokásos gyilkolászást, miközben Zidane nagy sorozata pont a Bernabéuban szakadt meg. Összefoglaló a hétközi eseményekről, fókuszban a három rangadóval.

Itt az idő! - La Liga 3. forduló  

0 komment

Ancelotti: Soha sem tudnám edzeni az Atléticót vagy a Barcelonát!

0 komment

Ancelotti interjú Atlético Madrid Real Madrid Barcelona Bayern München

Az olasz bulldog szeptember utolsó napjaiban a spanyol fővárosban teszi tiszteletét: a Bayern München élén érkezik Madridba, hogy a bajorokat sikerre vezesse a Bajnokok Ligájában. Csoportellenfelük az az Atlético Madrid lesz, mely a talján mester életét épp úgy megkeserítette már, mint a bőrgatyásokét. Ancelotti-interjú.

La Liga 2016/2017: így gondoljuk Mi

0 komment

Pato La Liga Barca Real Atlético Sampaoli Zidane BL

Pénteken elrajtol a La Liga 2016/2017-es szezonja, mi pedig szokásunkhoz híven igyekszünk megtippelni az előttünk álló idény legfontosabb történéseit. A bajnoki címért ezúttal is hármas versenyfutást várunk, mivel a Sampaoli kezei alatt formálódó Sevillán kívül nincs igazi kihívója a nagyoknak. Az Espanyolnál és a Málagánál meglepetést szimatolunk, a legnagyobb kíváncsisággal mégis Patót figyeljük, aki a megroggyant(?) Villarrealnál építené újjá magát.

Az Atlético Madrid és a 4-4-2 reneszánsza

0 komment

simeone taktika atlético madrid bl

Miben rejlik Cholo Simeone és az Atlético Madrid sikerének titka? Erre a kérdésre keresi a választ vendégszerzőnk, Saúl Niguez (faja), aki a Vicente Calderón gyepszőnyegén kapott taktikai utasításokat osztja most meg velünk.

«
12345

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com