Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Időgép: Az ember, aki nagyot akart fingani, de végül csak beszart!

0 komment

időgép Martín Palermo Copa América tizenegyes elhibáz

Időről időre meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy felelevenítsük a hispán labdarúgás egy-egy emlékezetes pillanatát. Most elhagyjuk az Ibériai-félszigetet, hogy a Villarreal (2001-2003), a Real Betis (2003-2004) és az Alavés (2004) korábbi csatárának, Martin Palermónak mélyrepülését kísérjük nyomon. Az argentin támadó mai napig egyedülálló bravúrt hajtott végre 1999. július 5-én: a Copa Américán három tizenegyest hibázott egy mérkőzésen.

Időgép: A Nayim-legenda 

0 komment

Real Zaragoza Nayim Időgép KEK Arsenal Víctor Fernández

Időről időre berobbantjuk Doki és Mcfly DeLorean-jét, hogy a csodagép segítségével visszasuhanjunk a múltba és felelevenítsük a spanyol labdarúgás egy-egy meghatározó pillanatát. Most 21 évet repülünk tova, hogy lássuk, amint 1995. május 10-én a Zaragoza magasba emeli Nayim csodagóljával a KEK trófeát.

Időgép: És a Barca felrobbantja a Bernabéut!

0 komment

Ahogy azt megszokhattátok, időről időre meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy visszavágtázva a múltba, felelevenítsük a spanyol futball egy-egy emlékezetes pillanatát. Most 7 évet csapatunk át, hogy lássuk, amint a Barcelona tönkre veri a Bernabéuban Juande Ramos Real Madridját. 2009. május 2-án történt, hogy a katalánok 2-6-ra győztek a királyi szentélyben.

Időgép: A kezdetek kezdete - 1929

0 komment

La Liga kezdetek időgép 1929

Rendszeres olvasóink tudják, időről-időre meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy felevenítsük a spanyol labdarúgás egy-egy szimbolikus pillanatát. Most 87 évet vágtázunk vissza az időben, egészen a kezdetek kezdetére. 1929. február 10-én indult útjára a La Liga első kiírása.

Időgép - El Calderón

0 komment

Hisz tudjátok, időről-időre meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy visszatekintve a múltba, felelevenítsük a spanyol labdarúgás egy-egy emlékezetes momentumát. 1966. október 2-án adták át az El Vicente Calderón stadiont. 48 éve történt.

Időgép: Dani Jarque távozása

0 komment

Mint az ismeretes, e rovat keretében időről-időre berobbantjuk a Deloreant, hogy a spanyol labdarúgás históriás könyvéből kiragadva egy-egy érdekes, vidám vagy fájó jelenetet, felevenítsük a múlt megemlékezésre méltó momentumait. Most öt évet repülünk vissza, hogy bekapcsolva a hispán televíziót teljes megdöbbenésükre szembesüljünk a lesújtó hírrel: Dani Jarque halott.

Időgép: A madridi Perla Negra, akit a Camp Nouban is megtapsoltak!

0 komment

Nincs megállás, ismét meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy visszarepülve a múltba, felelevenítsük a spanyol labdarúgás egy-egy emlékezetes momentumát. Ezúttal 25 évet vágtázunk az időben, bekötött szemmel, természetesen szigorúan hátrafelé nyilazva, hogy halálának napján lerójuk tiszteletünket a Real Madrid páratlan támadójának, a Fekete Gyöngyszemnek a nagysága előtt. Tudjuk, ki volt az a Laurence Paul "Laurie" Cunningham?

«
12

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com