Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Florin Andone: Játékra születtem!

0 komment

Florin Andone Deportivo csatár La Liga interjú

Pepe Mellel a galiciaiak sokáig veretlenek maradtak a La Ligában. A Mel-projekt szép ívet írt le a tartományi derbi elvesztéséig (Depor-Celta Vigo, 0-1): a Barca legyőzése mellett az Atletitől is pontot csentek a sasok. A kiesés ellen menekülő kék-fehér klub egyik alapembere a keret román válogatott csatára, Florin Andone, akinek fő célja, hogy benntartsa csapatát az első osztályban. Mininterjúval hangolunk a 29. fordulóra.

Pitarch:  Nem tudtam tovább képviselni, amiben nem hiszek!

0 komment

Valencia Pitarch interjú krízis

Teljes a zűr Valenciában: harmadik edzőjét tapossa a klub, mely jelenleg a kiesés ellen menekül. A múlt héten az együttes sokat kritizált sportigazgatója, García Pitarch is bedobta a törölközőt (január 7-én mondott le), ráadásul az átigazolási időszak közepén. Lemondásának okait egy sajtótájékoztatón ismertette, mellyel újabb fejezetet nyitott a lezüllesztett Valencia vergődésében.

Ancelotti: Soha sem tudnám edzeni az Atléticót vagy a Barcelonát!

0 komment

Ancelotti interjú Atlético Madrid Real Madrid Barcelona Bayern München

Az olasz bulldog szeptember utolsó napjaiban a spanyol fővárosban teszi tiszteletét: a Bayern München élén érkezik Madridba, hogy a bajorokat sikerre vezesse a Bajnokok Ligájában. Csoportellenfelük az az Atlético Madrid lesz, mely a talján mester életét épp úgy megkeserítette már, mint a bőrgatyásokét. Ancelotti-interjú.

Del Bosque: Készen állunk!

0 komment

Del Bosque interjú La Roja Európa-bajnokság

A spanyol válogatott június 13-án Toulouse-ban kezdi meg Európa-bajnoki szereplését Csehország ellen. Del Bosque még az Ile de Ré szigetén berendezett Eb-főhadiszállás elfoglalása előtt adott interjút az As.com újságírójának, melyben szóba került a kapitány válogatási elve, a tervezett hispán hadrend és a La Roja sikerének titka is. INTERJÚ.

Memo Ochoa: Soha nem kételkedtem magamban!

0 komment

Memo Ochoa Málaga interjú Javi Gracia Kameni kapussors

Mario Suárez: Senki sem vethet a szememre semmit!

0 komment

Mario Suárez Atleti Atlético Madrid Cholo Simeone Fiorentina interjú

Sokáig azt tartották róla, ő lehet az Atlético Madrid Busquetsje. Cholónak mégsem kellett. Nagy útra szánta el magát így a Marca újságírója, aki Madridból Toscánába látogatott, hogy mikrofonvégre kapja Mario Suárezt, a matracosok saját nevelésű, Fiorentinához igazolt középpályását. A játékos már régóta édesgette a váltás gondolatát, mivel több lehetőségre vágyott. Először hagyta el Spanyolországot, így örömmel beszélt az új kihívásról, az olasz életről és álmairól. Cél a válogatott behívó. Interjú.

Faubert: Alig hunytam le két másodpercre a szemem!

0 komment

Még ma is sokan vakarják a fejüket, hogy a búbánatba sikerült a Madridnak leigazolnia Julien Faubert-et? A kölcsönben megszerzett bűnrossz francia középpályás, aki extravagáns viselkedésével keltett csak feltűnést a La Ligában, hat hónapot tölthetett a Bernabéuban a 2008-2009-es szezonban. Játékával nem sikerült meggyőznie sem Juande Ramos mestert, sem az edző utódját. A 32 éves Faubert ma szabadon igazolható, jelenleg a spanyol negyedosztályban harcoló Gavá csapatával edz. Az AS.com kitartó munkával kutatta fel és bírta szóra a játékost, aki beszélt a Real Madridnál töltött korszakáról, a Benzema-ügyről és a híressé vált Bernabéu-i sziesztáról. Alberto Martínez interjúja.

«
12

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com