Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga - 17. forduló: Zidane és a rekord

0 komment

Real Madrid Zidane rekord La Liga

Minden szempár a Real Madridra szegeződik a La Ligában, hiszen történelmi lépés előtt áll a Zidane-éra: a királyi együttes a kieső helyen senyvedő Granada ellen beállíthatja a Luis Enrique Barcelonája által tartott 39 mérkőzéses veretlenségi sorozatot.

La Liga 2016/2017: így gondoljuk Mi

0 komment

Pato La Liga Barca Real Atlético Sampaoli Zidane BL

Pénteken elrajtol a La Liga 2016/2017-es szezonja, mi pedig szokásunkhoz híven igyekszünk megtippelni az előttünk álló idény legfontosabb történéseit. A bajnoki címért ezúttal is hármas versenyfutást várunk, mivel a Sampaoli kezei alatt formálódó Sevillán kívül nincs igazi kihívója a nagyoknak. Az Espanyolnál és a Málagánál meglepetést szimatolunk, a legnagyobb kíváncsisággal mégis Patót figyeljük, aki a megroggyant(?) Villarrealnál építené újjá magát.

Átlép Zidane a francia edzők BL-átkán?

0 komment

Bajnokok Ligája Real Madrid Zidane francia átok

Eddig még francia tréner nem nyert BL-döntőt, pedig már négyszer is állhatott gall mester a legrangosabb európai kupaviadal fináléjában. Szombat este az is kérdés lesz, vajon Zidane-nak sikerül-e megtörni az átkot, és a Real Madrid mestereként elhódítania a BL-serleget.

Zidane nyerte meg az El Clásicót a Realnak?

0 komment

Real Madrid Barcelona el Clásico Zidane taktika

A spanyol futball örökrangadója után két nappal az AS.com azzal állt elő, bizony, megszerezte Zidane és stábja el clásicós feljegyzéseit! Az ügy kicsit zavaros. Maga a médium is hangsúlyozza, hitelesnek tekinti a dokumentumot, ám teljes bizonyossággal nem tudja állítani (értsd bizonyítani), hogy a mérkőzés előtti percekben(!) hozzá eljuttatott feljegyzések valóban a Real öltözőjéből származnak. A lényeg: Zidane nyerte meg, nem Luis Enrique veszítette el!

37. forduló: Baljós árnyak

0 komment

Nem lesz sztrájk! - hirdették a spanyol lapok csütörtök délben, miután a spanyol legfelsőbb bíróság illegálisnak ítélte meg a beharangozott tüntetést. A történet rendkívül egyszerűen, néhány mondatban is prezentálható, ugyanakkor a megoldás - az emberi hülyeségnek büszkeségnek köszönhetően - baromira összetett. Hajtás után némi fejtágítás a sztrájkról, majd a 37. forduló meglepően sok tétmeccsel.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com