OLVASTAD MÁR?
 
Miért lesz jövőre is első osztályú csapat a Granada? - La Liga 23. forduló
Na igen, a jó öreg Granada. Hol egy kupac szedett-vedett, castingról behívott srácok benyomását kelti az andalúz csapat, hol pedig egy profi futballklubét, amely talán még eredményeket is képes elérni. Sajnos az utóbbi időben inkább az előbbit láttuk megvalósulni,...
 
La Liga, 27. forduló: Paco nem látott bírót
A 27. forduló záró, csütörtöki játéknapján nyert a Barcelona, a Granada és a Real Betis. Hiába Messi mesterhármasa, Vargas bődületes szabadrúgás gólja, a játéknap a bírói alakításokról marad emlékezetes.
 
20. forduló - Esély a revansra
Egész januárban robog a spanyol klubfoci szekere, köszönhetően a sűrű liga- és kupaprogramnak. A 20. fordulóhoz érve több olyan mérkőzést is rendeznek, amikor egy-egy ellenfélnek komolyabb törlesztenivalója is akad mindamellett, hogy hivatalosan is elkezdődik...

Itt az évad első hülyéje: Angulo 

0 komment

Granada José Angulo szerződésbontás blama kokain

Bár épp csak elkezdődött a szezon, máris megvan a szezon blamája. A Granada augusztus első felében jelentette be az ecuadori José 'Tin' Angulo szerződtetését. Tegnap robbant a bomba, a dél-amerikai csillag, akit az andalúzok az Independiente del Valle csapatától csábítottak Európába, akár két éves eltiltást is kaphat. Az ok profán: kokainfogyasztás.

 

A támadó egy, a tavalyi szerzonban játszott Libertadores-kupa-mérkőzés után adott mintájában találtak kokainfogyasztásra utaló  nyomokat, így a nemzetközi szövetség várhatóan két évre eltiltja majd a játéktól - adta hírül ma az Ideal de Granada című orgánum.

Angulót hazája és a dél-amerikai labdarúgás egyik legnagyobb csillagaként emlegették, ígéretesnek tűnő belépője az európai klubfutballba a Granadán keresztül vezetett volna. A Conmebol (Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség) hírére a piros-fehér klub azonnali hatállyal felfüggesztette a játékossal kötött szerződését, így a mindössze 21 éves csatár csapat nélkül vonul majd kényszerpihenőre.  

Granada José Angulo szerződésbontás blama kokain

Érdekesség, hogy a Granadának korábban már meggyűlt a baja kokain-fogyasztó játékossal: Dani Benítez egy Granada-Betis mérkőzés után (2014.február 16.) adott pozitív mintát, neki is mennie kellett. Nemrég tért csak vissza két éves eltiltást követően. Kezdetben az Alcorcónt erősítette, jelenleg a Racing de Ferrol csapat kötelékébe tartozik.


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com