Itt az évad első hülyéje: Angulo 

0 komment

Granada José Angulo szerződésbontás blama kokain

Bár épp csak elkezdődött a szezon, máris megvan a szezon blamája. A Granada augusztus első felében jelentette be az ecuadori José 'Tin' Angulo szerződtetését. Tegnap robbant a bomba, a dél-amerikai csillag, akit az andalúzok az Independiente del Valle csapatától csábítottak Európába, akár két éves eltiltást is kaphat. Az ok profán: kokainfogyasztás.

 

A támadó egy, a tavalyi szerzonban játszott Libertadores-kupa-mérkőzés után adott mintájában találtak kokainfogyasztásra utaló  nyomokat, így a nemzetközi szövetség várhatóan két évre eltiltja majd a játéktól - adta hírül ma az Ideal de Granada című orgánum.

Angulót hazája és a dél-amerikai labdarúgás egyik legnagyobb csillagaként emlegették, ígéretesnek tűnő belépője az európai klubfutballba a Granadán keresztül vezetett volna. A Conmebol (Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség) hírére a piros-fehér klub azonnali hatállyal felfüggesztette a játékossal kötött szerződését, így a mindössze 21 éves csatár csapat nélkül vonul majd kényszerpihenőre.  

Granada José Angulo szerződésbontás blama kokain

Érdekesség, hogy a Granadának korábban már meggyűlt a baja kokain-fogyasztó játékossal: Dani Benítez egy Granada-Betis mérkőzés után (2014.február 16.) adott pozitív mintát, neki is mennie kellett. Nemrég tért csak vissza két éves eltiltást követően. Kezdetben az Alcorcónt erősítette, jelenleg a Racing de Ferrol csapat kötelékébe tartozik.


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com