Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga, 28. forduló: Építők és rombolók

0 komment

Csúcsdöngető Barcelona, jövőt építő madridiak, dobogóról álmodozó Villarreal, Európáért hajtó Bilbao-Sevilla-Celta kombó, töketlen Valencia, és az életéért küzdő hátsó hatos a mai kínálatunk a spanyol liga étlapján. Hajtás után a 28. fordulóval megkezdődik a végjáték.

La Liga, 27. forduló: Paco nem látott bírót

0 komment

27. forduló csütörtök Barcelona Granada Rayo Vallecano Sporting Gijón Real Betis Espanyol bírói hibák

A 27. forduló záró, csütörtöki játéknapján nyert a Barcelona, a Granada és a Real Betis. Hiába Messi mesterhármasa, Vargas bődületes szabadrúgás gólja, a játéknap a bírói alakításokról marad emlékezetes.

Időgép: debütál Santiago Bernabéu

0 komment

Santiago Bernbéu bemutatkozás Real Madrid

E rovat keretén belül időről-időre felcsapjuk a spanyol futball históriás könyvét, hogy megénekeljük e csodás sportág egy-egy kiemelkedő pillanatát. Most 1912. március 3-át állítunk be a Delorean műszerfalán, hogy ott legyünk Santiago Bernabéu madridi bemutatkozásán. Indulás!

La Liga, 27. forduló: És Kameni bepaskolja...

0 komment

27. forduló szerda

A Real Madrid nem csillogott, de nyert, s most királyiaknál ennek is örülni kell. A Bilbao Valencia után a Deport is lelépte, a Celta nem bírt a Villarreallal, míg a Sevilla és a Valencia minimálgyőzelmet aratott. Itt vannak a szerdai játéknap góljai.

La Liga, 27. forduló: Hamis péntek neve kedd

0 komment

27. forduló kedd Getafe Las Palmas Atlético Madrid Real Sociedad

A 27., hétközi forduló két pénteki mérkőzéssel indult el, melyen a hazai csapatok diadalmaskodtak: az Atleti lelépte a txuri-urdint, míg a Las Palmas meghosszabbította a Getafe szenvedését. A Real Madrid szerdán, a Barcelona csütörtökön lép pályára.

La Liga, 26. forduló: Ettől féltettük Zidane-t!

0 komment

La Liga 26. forduló összefoglaló

A most futó szezonban a Barca még soha nem érezhette ennyire bajnoknak magát, mint a 26. forduló után. A Real Madrid válsága mélyült: a blancók a városi derbi elveszítése miatt már 12 pontos hátrányt halmoztak fel a katalánokkal szemben és búcsút inthettek a trónfosztásnak. Zidane kínpadon. Ettől féltettük!

La Liga, 25. forduló - Elszállt a Real?

0 komment

La Liga 25. forduló összefoglaló

Kínkeserves harcokat tartogatott a La Liga 25. fordulója az élmezőnyt alkotó Barca-Atleti-Real hármasnak, amiből a katalánok jöttek ki győztesen. A culék vért izzadva ugyan, de diadalmaskodtak a Kanári-szigeteken, míg az Atleti képtelen volt feltörni a Submarino páncélját, és a Real Madrid zátonyra futott a Rózsakertben. A Barca így már 8 pontot ver az Atletire, 9-et a blancókra. Az As.com vasárnap este nyitó oldalán be is jelentette: a Real Madrid kiszállt a bajnoki címért folyó harcból! Ezzel kapcsolatban én azért még tamáskodom... A fordulóban két hónapos csendjét törte meg az Espanyol, a txuri-urdin bevette a San Mamést, a Valenciát irányító Gary Neville pedig már második diadalát számolja a La Ligában - beszarás. Javallom, nézzük mi mindent történt még! Kattints, ámulj!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com