Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tudta? Iker előtt minden más volt!

0 komment

Iker Casillas válogatott La Roja debütálás minden más volt

Augusztus 26-án, 16 év után előszőr fordult elő, hogy Iker Casillas nem kapott meghívót a spanyol nagyválogatottba. San Iker 167 La Roja-meccsel a háta mögött került parkolópályára. Debütálása korszakhatár. Casillas 2000. június 3-án mutatkozott be a La Rojában (Göteborg, Svédország-Spanyolország, 1-1, barátságos mérkőzés), amikor még minden más volt, tényleg minden...

Lopetegui: Tisztában vagyok a rám nehezedő felelőséggel!

0 komment

selección La Roja Iker Casillas Julen Lopetegui

A Lopetegui-éra egy Belgium elleni barátságos mérkőzéssel indul útjára szeptember 1-jén. A La Roja új szövetségi kapitánya augusztus 26-án hirdetett keretet, melyből (meglepetésre?) kimaradt Iker Casillas - 20 év után először. Mi lesz veled Selección? Mit vár el az új kapitány a labdarúgóktól? A forradalom (revolución) helyett átalakulást és fejlődést (evolución) ígérő Lopeteguivel az As.com beszélgetett a világbajnoki selejtezők előtt. Interjú.

Itt az évad első hülyéje: Angulo 

0 komment

Granada José Angulo szerződésbontás blama kokain

Bár épp csak elkezdődött a szezon, máris megvan a szezon blamája. A Granada augusztus első felében jelentette be az ecuadori José 'Tin' Angulo szerződtetését. Tegnap robbant a bomba, a dél-amerikai csillag, akit az andalúzok az Independiente del Valle csapatától csábítottak Európába, akár két éves eltiltást is kaphat. Az ok profán: kokainfogyasztás.

A totális futball diadala

0 komment

Sevilla Sampaoli taktika Bielsa Espanyol totális futball La Liga

A mélyről indult kis ember igaz története, aki Dél-Amerika meghódítása után most Európában is nevet követelne magának.

La Liga 2016/2017: így gondoljuk Mi

0 komment

Pato La Liga Barca Real Atlético Sampaoli Zidane BL

Pénteken elrajtol a La Liga 2016/2017-es szezonja, mi pedig szokásunkhoz híven igyekszünk megtippelni az előttünk álló idény legfontosabb történéseit. A bajnoki címért ezúttal is hármas versenyfutást várunk, mivel a Sampaoli kezei alatt formálódó Sevillán kívül nincs igazi kihívója a nagyoknak. Az Espanyolnál és a Málagánál meglepetést szimatolunk, a legnagyobb kíváncsisággal mégis Patót figyeljük, aki a megroggyant(?) Villarrealnál építené újjá magát.

A la Primera: Deportivo Alavés

0 komment

a la primera feljutók Alavés baszk baszk foci uefa uefa kupa

Az elsőosztály újoncait bemutató sorozatunk utolsó darabjában a baszk Deportivo Alavést fogjuk bemutatni. A kék-fehér klub nem ismeretlen vendég a La Ligában, még Európában is letette a névjegyét adott ponton, de ne szaladjunk ennyire előre.

A la Primera: Pamplona ékszerdoboza

0 komment

osasuna javier aguirre patxi punal uefa kupa primera division

Sorozatunkban bemutatjuk a spanyol első osztály 2016-17-es szezonjának újoncait. A Leganés-Alavés-Osasuna hármas közül most a Pamplona ékszerdobozaként tündöklő Osasunán a sor. A közelmúlt eseményeit elevenítjük fel, hogy honnan hová jutott az a csapat, amelyik bő tíz éve még a Barca és a Real előtt vezette a bajnokságot. Múltidézés, megvesztegetés, táplálkozási tanácsadás.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com