Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Köszönöm, a Barcába nem megyek!

0 komment

Barcelona Luis Enrique La Liga Santander csatárgondok

A nyár egyik leghosszabb hercehurcája - culebrón total - a Barcelona nevéhez fűződik, mely a homlokverejtékes hónapok során mindent megtett, hogy megtalálja a csapat MSN mögé keresett negyedik támadóját, de a kiszemelt játékosok eddig rendre visszautasították a katalán klubot. Micsoda?! Létezik olyan, hogy valaki nem akar a Barcelonában játszani?

A la Primera: Club Deportivo Leganés

0 komment

feljutó feljutás Club Deportivo Leganés La Liga

Sorozatunkban bemutatjuk a spanyol első osztály 2016-17-es szezonjának újoncait. A Leganés-Alavés-Osasuna hármas közül elsőként a mardidi kicsikkel foglalkozunk, akik történetük során először szerepelhetnek az elit kategóriában. Nézzük, mit kell tudni a Club Deportivo Leganésről!

Jó, speciel CR7-nek nem volt rossz éve...

0 komment

Cristiano Ronaldo Európa-bajnok 2016 bámulatos Aranylabda

s még hol van a vége! Íme, az Aranylabdás.

Időgép: Az ember, aki nagyot akart fingani, de végül csak beszart!

0 komment

időgép Martín Palermo Copa América tizenegyes elhibáz

Időről időre meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy felelevenítsük a hispán labdarúgás egy-egy emlékezetes pillanatát. Most elhagyjuk az Ibériai-félszigetet, hogy a Villarreal (2001-2003), a Real Betis (2003-2004) és az Alavés (2004) korábbi csatárának, Martin Palermónak mélyrepülését kísérjük nyomon. Az argentin támadó mai napig egyedülálló bravúrt hajtott végre 1999. július 5-én: a Copa Américán három tizenegyest hibázott egy mérkőzésen.

Kész vagyunk? Az edzők már megvannak!

0 komment

edzők kispad La Liga 2016-17-es szezon

Tegnap hivatalossá vált, amit hetek óta lehetett olvasni, Unai Emery a PSG-hez igazol. A baszk mester távozásával megüresedett sevillai padot a munkamániás argentin futballőrült, a korábban a chilei válogatottat sikerre vezető Jorge Sampaoli vette át. A cserével az edzőkeringőknek vége. Minden pad elkelt. Lássuk, kik maradtak és kik érkeztek! Itt a 2016-17-es kiírás 20 csapatos Primera Divisiónjának mesterlistája. Vajon melyiket fogják először kirúgni?

Del Bosque: Készen állunk!

0 komment

Del Bosque interjú La Roja Európa-bajnokság

A spanyol válogatott június 13-án Toulouse-ban kezdi meg Európa-bajnoki szereplését Csehország ellen. Del Bosque még az Ile de Ré szigetén berendezett Eb-főhadiszállás elfoglalása előtt adott interjút az As.com újságírójának, melyben szóba került a kapitány válogatási elve, a tervezett hispán hadrend és a La Roja sikerének titka is. INTERJÚ.

Monchi FC – Aki 200 játékost szerződtetett

0 komment

1992, Sevilla. Adott egy 23 éves cserekapus, a keret (egyik) legjelentéktelenebb tagja, egy olyan csapatban, amely épp most igazolta le Diego Maradonát, akivel hősünk csapattárs volt az argentin legenda pályájának leszálló szakaszában. Olyan csapattársai voltak huszonpár éve is abban a csapatban, mint Diego Simeone, Davor Suker vagy a klub elsőosztályú meccsrekordere, a csapatot később a BL-ben is edző Manolo Jiménez. Monchi akkor még nem sok vizet zavart, de ma már az egyik legfontosabb ember Sevillában, legalábbis annak piros-fehér felében.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com