AJÁNLÓ
 
19:37
2015. 04. 07.
Kaja a hűtőben! Itt elérhetők vagyunk: http://laligaloca.blog.hu/ 
A bejegyzés folyatódik
 
19:37
2015. 04. 07.
Sajnálattal közölendő a cím, mivel az utóbbi évek megszokott triója ismét összeállt...
A bejegyzés folyatódik
 
19:37
2015. 04. 07.
Három rangadónk is volt a bajnokság 24. fordulójában, ebből az egyik a legnagyobb derbi...
A bejegyzés folyatódik
 
19:37
2015. 04. 07.
A Sevilla csak nem akar leállni, az Atlético pedig mintha kifújni látszana az elmúlt...
A bejegyzés folyatódik
 
19:37
2015. 04. 07.
Az idei év kétségtelenül a Real Madridról szólt, legalábbis ami a sikerességet illeti....
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

30. forduló, kedd: Minden napra egy tojás (meg egy beharang)!

0 komment

Így húsvét táján adja magát, hogy az ember hús, sonka, tojás, evészet, ivászat bűvkörében kezdjen gondolkodni. Ráadásul, ha az ember húsvétra új számítógépet vesz, és beharang napján még rohangálni valója is van, az egy kicsit megterhelő időügyileg, így megint alkalmazkodunk, tehát ahány nap, annyi beharangot kap a kedves olvasóközönség, ha már a hétközi fordulónak hála minden nap focival kényeztethetjük magunkat! Így a mai napon BL híján 3 bajnokit nézünk, hamarosan szemügyre vesszük, hogy melyeket! Legyen tehát utóhúsvét gyanánt ma három hímestojás a kosárban:

 

A Calderónban este 8-tól az Atlético Madrid azt a Sociedadot fogadja, amely otthon elhúzta a nótáját mind a három tavalyi dobogósnak, és a 2 BL-döntősnek is. Ugye milyen kemény? Kár, hogy ez csak 3 csapat, de az ország három legnagyobbja, így hatalmas fegyvertény. David Moyes fiai egész emberesen teljesítenek, mióta letudták a járulékos kötelezettségeket (sajnos Európának hamar vége lett, a kupából meg idő előtt kiestek). Simeone szerződéshosszabbítása után ez lesz az első hazai meccse a csapatnak, így a motiváció az egekig fog érni. Matracos oldalon Miranda hiányát eddig nagyon éretten küszöbölte ki El Cholo, ma szerencsére visszatér a tapasztalt brazil. Juanfran eltiltása révén pedig újra visszajön Siqueira, így a tavalyi hátsó négyesből a mai meccsen csak Miranda lesz a megszokott helyén. Moyá kapusnak egyre inkább komoly konkurenciát jelent a fiatal szlovén Oblak, neki is újabb teszt lesz a mai mérkőzés. Mióta bekerült a kapuba, még gólt sem kapott. A vendégeket Íñigo Martínez eltiltása gyengíti, a baszk védelem feje nem lesz a pályán, így még nagyobb az esélye a hazainak, dózerolást ne mondjunk, de szerintünk sima lesz. Nem kell mindennap meglepetés, mi maradjunk az országos 1-esnél. Hogy mást ne mondjunk, tavaly Aragonés halálának estéjén 4-0-ás gálát rendezett a bajnok.

Hosszú idegenbeli sikertelen sorozat zárult Córdobában a bajnok számára, avagy újra a dobogón

Valenciában este 10-kor van jelenése a Sevillának, ugyanis ahhoz a Levantéhoz látogat, amelyik meglepetésre pontot vitt el a Sánchez Pizjuánból ősszel, és nagy formában odavertek a sorstárs Almeríának is a hétvégén, kiesési rangadón. David Barral második mesterhármasát érte el a szezonban, így a jó hangulat és a pozitív hozzáállás adott lehet. Viszont, ha igazán nagycsapat Emery gárdája, akkor pontokkal távozik békaföldről, meglátjuk. Meg is lepne a hazaiaktól egy jó eredmény meg nem is, maradjunk annyiban, hogy több esélye van a Levanténak, mint első pillantásra tűnne, de a vendégek minden tekintetben jobb csapat.

Sosem könnyű meccs ez, elég az 1-1-re meg a sevillai 2-3-ra gondolni (eme kép pedig még régebbi)

Baszkföldön is lesz egy mérkőzés ma, ha már ilyen szépen elosztotta a szövetség a meccseket földrajzilag is, Eibarban a Málaga teszi tiszteletét. Javi Graciáék az erős középcsapat megtestesítői, ez pedig az eredményeket nem szállító, de játékban mindig partner Eibar otthonában elég biztos recept lehet. Véleményem szerint ma vészesen közel kerül a kiesőzónához a baszk kiscsapat, mert ha Amrabaték itt 3 ponttal számolnak, az úgy is lesz. Elég arra gondolni, hogy mit ígért Gracia a hazai Real- és Barca-meccsek előtt. Elvárásom szerint ez egy 0-1, 1-2 típusú harcos mérkőzés lesz, a Málaga megküzd majd a megérdemelt győzelemért. Mindenben jobbak, és az Európa Liga is ott lebeg a tekintetek előtt.

Nem olyan rég volt BL-csapat a Málaga, most is simán kinéz egy Európa Ligás szezon a Costa del Sol mai hőseinek?


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com