Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2. forduló: Prömier után

0 komment

Enyhe túlzás lenne azt állítani, hogy a La Liga csapatai keményen bekezdtek az első fordulóban. A tizenkét gól tíz mérkőzésen arról árulkodik, hogy a játékosok még nem igazán kapták el a fonalat, s a fizikai felkészítés fáradalmainak nyomai, az új csapattársak be(nem)illeszkédése és persze a csatárok bénázása mind-mind hatással volt az összecsapásokra.

Egy kép, mely többet mond minden szónál...

0 komment

A Bajnokok Ligája elmúlt öt évében a La Liga csapatai domináltak a sorozat végjátékában. Reméljük, ez a szép hagyomány az idei kiírásban sem szakad meg!

La Liga is calling you...

0 komment

Ma este kezdetét veszi a Primera Divisón 2015-16-os szezonja, mi pedig még nem elkésve publikáljuk nektek az idénylatolgató posztunkat. Ismételten hármas bajnoki versenyfutásra számítunk, az eddigieknél erősebb Sevillával és egy a bajnokságban szerényebben teljesítő Valenciával a második sorban. Az Eibart pedig kiejtjük. Megint.

La Liga 2015/16 - kezdünk

0 komment

Pénteken elrajtol a La Liga 2015-16-os szezonja, s idén nem csak a Valencia, mi is kicsit megcsúsztunk a felkészüléssel. Az első forduló előtt rövid gyorstalpalót kínálunk azoknak, akiknek lövésük sincs, mi törént a nyáron a kluboknál. Pár mondat, várható kezdők és felállás a La Liga "Magneto" mágnástáblája.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com