Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Faubert: Alig hunytam le két másodpercre a szemem!

0 komment

Még ma is sokan vakarják a fejüket, hogy a búbánatba sikerült a Madridnak leigazolnia Julien Faubert-et? A kölcsönben megszerzett bűnrossz francia középpályás, aki extravagáns viselkedésével keltett csak feltűnést a La Ligában, hat hónapot tölthetett a Bernabéuban a 2008-2009-es szezonban. Játékával nem sikerült meggyőznie sem Juande Ramos mestert, sem az edző utódját. A 32 éves Faubert ma szabadon igazolható, jelenleg a spanyol negyedosztályban harcoló Gavá csapatával edz. Az AS.com kitartó munkával kutatta fel és bírta szóra a játékost, aki beszélt a Real Madridnál töltött korszakáról, a Benzema-ügyről és a híressé vált Bernabéu-i sziesztáról. Alberto Martínez interjúja.

Alcácer: Negredónak nem kell semmit sem bizonyítani!

0 komment

Nincs vele tele a média. Zárkózott ember, tartják róla. Paco Alcácer, vagy ahogy barátai szólítják, "Paquito" a La Roja legeredményesebb támadója lett az Eb-selejtezők során. A Valenciával már öt La Liga-gólnál járó csatár a 9-esét kereső spanyol válogatott oszlopa lehet az Eb-n. A Marca újságírói a La Roja mai, angolok elleni (Alicante, 20:45) és a belgákkal (nov. 17., Brüsszel) vívandó barátságos mérkőzések kapcsán kérdezte a játékost, aki nem hazudtolta meg magát: mondandóját nem eresztette bő lére. Elvárások, a Valencia és Negredo is terítékre került. Mini-interjú.

3 álomszép találat a tizenegyből

0 komment

A 11. forduló bővelkedett szép jelenetekben. Három golazo mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Itt a bátor, a pimasz és az önfeláldozó!

11. forduló: Európai kaleidoszkóp

0 komment

A vasárnapi nap csupa Európában szereplő csapatot tartogat számunkra, amelyek közül a nagyrésze sikeres hétközi szereplés után igyekszik teljesíteni a bajnokságban is. Pályára lép a három nagy is, de a déli harangszó is jó meccset ígér.

CR7 a Sevilla rémálma!

0 komment

A 11. fordulóban a Real Madrid a Ramón Sánchez Pizjuánban teszi tiszteletét vasárnap este. A pikáns összecsapás Ronaldo szempontjából ideális: a portugál zseni eddig ötször vihette haza a labdát Sevilla-mérkőzésről. Összeszedtük CR7 legnagyobb andalúz mészárlásait.

11. forduló - péntek, szombat: Van-e visszaút?

0 komment

Újra itt a péntek, újra itt a La Liga. A hétköznapi felejtős BL, és az emlékezetes EL fordulók után máris pörgünk tovább, mint a Benzema kamerája. Logisztikai döntések sokaságától felbátorodva (értsd: rohadtul kifutottunk az időből) egy régi-új "beharang koncepcióval" tálaljuk a világ legerősebb bajnokságának rangadókkal teli 11. fordulóját, azaz hat mérkőzésről ma, a maradék négyről pedig vasárnap(?) villantunk. Hajtás után beharang.

Westermann: Hazai pályán határozottabbnak kell lennünk!

0 komment

Nyáron érkezett a Betishez a német válogatott, aki megjárta korábban a Schalke és a Hamburg együttesét is. Mel csapatából kirobbanthatatlan, egyedül a sérülés tarotta távol a játéktól. A sevillai zöld-fehéreknek szükségük is van a harcedzett belső védő tapasztalatára, mert hazai pályán eddig csak szenvednek: öt Villamarínban lejátszott mérkőzésen csupán egy esetben diadamaskodott a Betis, háromszor kikapott, s egyszer döntetlent ért el. A bukdácsolás oka a túlzott akarás, állítja Westermann, aki hazai pályán is hideg profizmust vár el játékostársaitól az eredményes szerepléshez. Interjú!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com