Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mario Suárez: Senki sem vethet a szememre semmit!

0 komment

Mario Suárez Atleti Atlético Madrid Cholo Simeone Fiorentina interjú

Sokáig azt tartották róla, ő lehet az Atlético Madrid Busquetsje. Cholónak mégsem kellett. Nagy útra szánta el magát így a Marca újságírója, aki Madridból Toscánába látogatott, hogy mikrofonvégre kapja Mario Suárezt, a matracosok saját nevelésű, Fiorentinához igazolt középpályását. A játékos már régóta édesgette a váltás gondolatát, mivel több lehetőségre vágyott. Először hagyta el Spanyolországot, így örömmel beszélt az új kihívásról, az olasz életről és álmairól. Cél a válogatott behívó. Interjú.

13. forduló - vasárnap: Nuno távozik

0 komment

13. forduló vasárnap Nuno La Liga

Nuno megy. Ez biztos. Hogy küldik, vagy ő áll fel, még nem világos, ám a spanyol sajtó tényként kezeli a Valencia edzőjének bukását, amiről a döntés állítólag már a sevillai túra előtt megszületett. Benítez feje felett tovább nőttek a sötét gomolyfelhők, mivel az Éibar ellen csak szenvedett a király. A Bilbao söpört Vallecasban, míg a Getafe elsüllyesztette a Submarinót. Aduriz triplázott, a csilliókért vásárolt Bale augusztus 29. után ismét betalált. Nézzük a videókat!

13. forduló - péntek és szombat

0 komment

13. forduló La Liga

A játéknap nem hozott meglepetést. Hengerelt az MSN vezette Barca, minimál raise-zel emelete ki ellenfelét a Betis, a Celta és az Atlético, míg a Málaga döntetlenjével Javi Gracia sorsát pecsételhette meg. Nézzük meg, mi történt! Videóösszeállítás.

13. forduló - Klasszikus utáni csend

0 komment

Hamarosan félidőhöz érkezik a versenyfutás a spanyol pontvadászatban és elkezdett kirajzolódni a tabella eleje is, ami az erőviszonyokat illeti. Az idény elején bukdácsoló Blaugranáról kevesen hitték volna, hogy november végére hat pont lesz az előnye Ronaldoékkal szemben. Bármennyire is kétcsapatosak vagyunk (az irónia nem egy tablet), erre a hétvégére is jut egy rangadó, de erről majd később. A 13. menet kínálata:

12. forduló - vasárnap

0 komment

12. forduló vasárnap La Liga videóösszefoglaló

Szombaton jól odapörköltek a csapatok, ám a forduló folytatása is tartogatott érdekességeket. A Levante Rubí kezei alatt életjelet adott, a Granada majd három hónap után tudott ismét győzni, a Villarreal ki-ki meccset vívott az Éibarral, s este az Atlético meghódította a Beníto Villamarínt. Kattintás után jönnek a részletek! Videóösszeállítás.

12. forduló - szombat: a nap, amikor Benítez megbukott

0 komment

La Liga 12. forduló szombat el Clásico derbi gallego

Bár az egész futballvilág a Bernabéura figyelt, a játéknapon Galiciában is derbit rendeztek. Pályára lépett emellett a Sevilla és a Valencia is, nézzük, milyen eredménnyel!

A Benítez kirakós

0 komment

Rafa Benítez az első Clásicójára készül a 'Los Blancos' vezetőedzőjeként. Ennek apropóján a madridi Marca igyekezett felvázolni a lehetséges felállásokat. A meccstaktikát leginkább befolyásoló tényező, hogy a spanyol mester pályára küldi-e a BBC-t, és ezáltal ki marad ki a középpályáról. Casemiróval a biztonság, Jamesszel a kockázatvállalás lenne a fő prioritás.

clasico barca real madrid bernabeu benitez benzema james taktika casemiro

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com