Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kész vagyunk? Az edzők már megvannak!

0 komment

edzők kispad La Liga 2016-17-es szezon

Tegnap hivatalossá vált, amit hetek óta lehetett olvasni, Unai Emery a PSG-hez igazol. A baszk mester távozásával megüresedett sevillai padot a munkamániás argentin futballőrült, a korábban a chilei válogatottat sikerre vezető Jorge Sampaoli vette át. A cserével az edzőkeringőknek vége. Minden pad elkelt. Lássuk, kik maradtak és kik érkeztek! Itt a 2016-17-es kiírás 20 csapatos Primera Divisiónjának mesterlistája. Vajon melyiket fogják először kirúgni?

Gary, please let it go!

0 komment

Valencia kudarc Gary Neville edzőválság

Immár 12 forduló óta nyeretlen a Valencia a La Ligában. Nuno Espirito Santo felállítása után Peter Lim Gary Neville-t rendelte a kormányrúd mellé. A döntés melléfogásnak bizonyult. A MU egykori válogatott védője nem vált be: szerepvállalása csak mélyítette a denevéres válságot. Ennek ellenére az angol nem mond le. "Hiszek a munkámban" - ismételgeti az újságíróknak, a szurkolóknak, s igen, saját magának is. Eltökéltség vagy rögeszme?

Gary Neville és a spanyol orgazmus

0 komment

A MU védője. A háromoroszlános csapat hátvédje. Scholes csókosa. Az angol válogatott segítője. Szakkommentátor. Ezek voltak eddig Gary Neville titulusai. Mától ő a Valencia edzője. Nulla tapasztalattal. Egyből a közepébe. Egy biztos csak, élvezni fogja a munkáját, hiszen egyszer már egy spanyol csatár kielégítette. Ha Torresnek sikerült, Negredónak is fog. Hogy ebből mi lesz, gyerekek....

Spanyolok a nagyvilágban - Gonzalo Rodríguez

0 komment

Állandó rovatunk, mely a hispán labdarúgás külföldre szakadt képviselőit mutatja be, újabb fejezetéhez érkezett. Gonzalo Rodríguez neve ismert az Ibériai-félszigeten, ám az erőnléti edző mégsem a La Liga egyik csapatát segíti. A tréner dolgozott a Liverpoolnál, a Valladolidnál és az Albaceténél is. Most Ázsiában keresi a kenyerét. A lehetőségek csábították a kontinensre, ahol munkájának elismeréseként az iraki szövetség felkérte, csatlakozzon az ország válogatottjának szakmai stábjához. Az Aritz Gabilondo által készített interjút az As.com közölte.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com