Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Atlético lehet a Bayern mumusa?

0 komment

Bár sokan finnyásan húzták el szájukat a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után, miszerint a csapatok már játszottak egymás ellen, úgyse tudnak új dolgokat mutatni, azért a többség mégis izgatottan várta/várja a csoportbeli küzdelmek rangadóit. Ezek egyike volt a tavalyi elődöntős párosítás megismétlése, mégpedig az Atlético Madrid és a Bayern München összecsapása. Miután Pep Guardiolát kiutálták elbúcsúztatták a bajorok, egyből jelentős reményeket fűztek a frissen érkezett olasz tréner munkájához. A meccs aztán végül inkább a spanyol csapat szurkolóit tölthette el örömmel, hiszen egészen impresszív teljesítményt nyújtva végül két vállra fektették a német óriásklubot.

6. forduló: Sűrűsödik a mezőny

0 komment

A Barcelona csökkentette hátrányát az újra megbotló Real Madriddal szemben, a Villarreal és a Bilbao pedig továbbra is ott liheg a három nagy nyakán. Taktikával fűszerezve összefoglaljuk, mi történt a két gigász valamint az érdekesebb meccseken, és kihirdetjük a hét legérdekesebb történéseinek győzteseit is. Sűrűsödik a mezőny, érdemes megnézni, hogy az első 8 helyen egypontos különbség mutatkozik a csapatok között.

5. forduló: Foci volt, játék nem

0 komment

Barca Atlético Real Madrid Sevilla Betis Simeone BL Ramos Valencia Nasri

A Barca-Atlético akkor lett érdektelen, amikor épp érdekes lett volna, a Sevilla-Betis hozta a szokásos gyilkolászást, miközben Zidane nagy sorozata pont a Bernabéuban szakadt meg. Összefoglaló a hétközi eseményekről, fókuszban a három rangadóval.

Ide lett a Nyúl elásva!

0 komment

Barcelona Real Madrid Málaga Sevilla Saviola Andorra El Conejo

Eltűnt. Pedig Saviola (becenevén el Conejo, azaz a Nyúl) csillaga sokáig ragyogott a nemzetközi futball egén: játszott a Barcelonában és a Real Madridban, megfordult a Monacóban, a Sevillában, a Benficában, a Málagában, a görög Olympiakoszban és a Hellasz Veronában is. A River Plate-től vonult vissza, majd hirtelen nyoma tűnt. Most az AS.com megtalálta. A Pireneusok lankái között, völgyországban. Javier Saviola jelenleg az andorrai FC Ordino segédedzője.

Történelmi momentum: spanyol nélkül a Sevilla!

0 komment

La Liga 4. forduló Sevilla spanyol nélkül kezdőcsapat

A La Liga 2016-17-es kiírásának 4. fordulója sporttörténelmi momentumot is tartogatott: soha nem fordult még elő ugyanis korábban, hogy bajnoki mérkőzésen hispán együttes kezdőjében spanyol labdarúgó nélkül álljon fel.

La Liga, 4.  forduló: BL és EL után, fáradtan

0 komment

La Liga 4. forduló

Álmosan, fáradtan dől rá a hispán pontvadászat a 4. fordulóra, mivel a topcsapatok legjobbjai a válogatott-La Liga-BL hármasfogat sorozatterhelése után néznek elébe az újabb megmérettetésnek: karikás szemekkel, ólomlábakkal. A Barcelona, a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Sevilla, a Villarreal, a Celta Vigo és az Athletic Bilbao is pályán volt hétközben, így a játéknap kérdése, hogyan sikerül rehabilitációjuk.

Itt az idő! - La Liga 3. forduló  

0 komment

Ancelotti: Soha sem tudnám edzeni az Atléticót vagy a Barcelonát!

0 komment

Ancelotti interjú Atlético Madrid Real Madrid Barcelona Bayern München

Az olasz bulldog szeptember utolsó napjaiban a spanyol fővárosban teszi tiszteletét: a Bayern München élén érkezik Madridba, hogy a bajorokat sikerre vezesse a Bajnokok Ligájában. Csoportellenfelük az az Atlético Madrid lesz, mely a talján mester életét épp úgy megkeserítette már, mint a bőrgatyásokét. Ancelotti-interjú.

Tudta? Iker előtt minden más volt!

0 komment

Iker Casillas válogatott La Roja debütálás minden más volt

Augusztus 26-án, 16 év után előszőr fordult elő, hogy Iker Casillas nem kapott meghívót a spanyol nagyválogatottba. San Iker 167 La Roja-meccsel a háta mögött került parkolópályára. Debütálása korszakhatár. Casillas 2000. június 3-án mutatkozott be a La Rojában (Göteborg, Svédország-Spanyolország, 1-1, barátságos mérkőzés), amikor még minden más volt, tényleg minden...

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com