Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért lesz jövőre is első osztályú csapat a Granada? - La Liga 23. forduló

0 komment

La Liga Granada Real Madrid Barcelona Atlético Madrid Valencia Athletic Bilbao Villarreal Deportivo összefoglaló

Na igen, a jó öreg Granada. Hol egy kupac szedett-vedett, castingról behívott srácok benyomását kelti az andalúz csapat, hol pedig egy profi futballklubét, amely talán még eredményeket is képes elérni. Sajnos az utóbbi időben inkább az előbbit láttuk megvalósulni, pedig el lehet hinni, hogy a Granada igenis egy jó, ütőképes csapat. Az ütőképeset pedig már ki hogyan érti. Lapozás után pedig Ábellel rátérünk arra egy rövid időutazás keretében, hogy jövőre is a "kétcsapatos bohócliga" tagja lesz Lucas Alcaraz bandája. De miért?

La Liga - 17. forduló: Zidane és a rekord

0 komment

Real Madrid Zidane rekord La Liga

Minden szempár a Real Madridra szegeződik a La Ligában, hiszen történelmi lépés előtt áll a Zidane-éra: a királyi együttes a kieső helyen senyvedő Granada ellen beállíthatja a Luis Enrique Barcelonája által tartott 39 mérkőzéses veretlenségi sorozatot.

Casemiro-szindróma

0 komment

La Liga 11. forduló Sevilla Barcelona Real Madrid Real Betis Poyet

Jön a 11. forduló! BL-ből, EL-ből lógó nyelvvel visszakullogó csapatokkal. Minden szem a Ramón Sánchez Pizjuánra szegeződik, ahol vasárnap este a negyedik Sevilla fogadja a második Barcelonát. Mindössze egy pont különbséggel. A játéknap kérdései között szerepel továbbá, hogy a Betis edzője, Gustavo Poyet meg tudja-e menteni állását, illetve, hogy mit kezd a Real Madrid gyengélkedő védelme a feljutó Leganés kontráival. Zidane együttese a La Liga egyedüli veretlen csapata. Node meddig?

Akiknek nem teljesült az álma..., aztán mégis!

0 komment

Barcelona Real Madrid La Fábrica La Masía utánpótlás

A La Masía és a La Fabrica megítéléséről, azaz a Barcelona és a Real Madrid utánpótlás-központjainak spanyol futballban játszott szerepéről sokat lehet olvasni. Olykor kimagasló eredményeiket dicsérik, máskor a futball alma materek berkein belül folyó képzés és nevelési módszerek árnyoldalairól cikkeznek. Kétségtelen, minden évben tömegével érkeznek a világ minden pontjáról fiatalok, gyerekek e két bázisra, hogy álmukat valóra váltsák, de csak töredéküknek jut osztályrészül, hogy bemutatkozzanak az első csapatban. A resztli szélnek ered ugyan, de jó részük megragad a La Ligában. Róluk lesz most szó.

5. forduló: Foci volt, játék nem

0 komment

Barca Atlético Real Madrid Sevilla Betis Simeone BL Ramos Valencia Nasri

A Barca-Atlético akkor lett érdektelen, amikor épp érdekes lett volna, a Sevilla-Betis hozta a szokásos gyilkolászást, miközben Zidane nagy sorozata pont a Bernabéuban szakadt meg. Összefoglaló a hétközi eseményekről, fókuszban a három rangadóval.

Ide lett a Nyúl elásva!

0 komment

Barcelona Real Madrid Málaga Sevilla Saviola Andorra El Conejo

Eltűnt. Pedig Saviola (becenevén el Conejo, azaz a Nyúl) csillaga sokáig ragyogott a nemzetközi futball egén: játszott a Barcelonában és a Real Madridban, megfordult a Monacóban, a Sevillában, a Benficában, a Málagában, a görög Olympiakoszban és a Hellasz Veronában is. A River Plate-től vonult vissza, majd hirtelen nyoma tűnt. Most az AS.com megtalálta. A Pireneusok lankái között, völgyországban. Javier Saviola jelenleg az andorrai FC Ordino segédedzője.

Itt az idő! - La Liga 3. forduló  

0 komment

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com