Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga, 26. forduló: Ettől féltettük Zidane-t!

0 komment

La Liga 26. forduló összefoglaló

A most futó szezonban a Barca még soha nem érezhette ennyire bajnoknak magát, mint a 26. forduló után. A Real Madrid válsága mélyült: a blancók a városi derbi elveszítése miatt már 12 pontos hátrányt halmoztak fel a katalánokkal szemben és búcsút inthettek a trónfosztásnak. Zidane kínpadon. Ettől féltettük!

La Liga, 25. forduló - Elszállt a Real?

0 komment

La Liga 25. forduló összefoglaló

Kínkeserves harcokat tartogatott a La Liga 25. fordulója az élmezőnyt alkotó Barca-Atleti-Real hármasnak, amiből a katalánok jöttek ki győztesen. A culék vért izzadva ugyan, de diadalmaskodtak a Kanári-szigeteken, míg az Atleti képtelen volt feltörni a Submarino páncélját, és a Real Madrid zátonyra futott a Rózsakertben. A Barca így már 8 pontot ver az Atletire, 9-et a blancókra. Az As.com vasárnap este nyitó oldalán be is jelentette: a Real Madrid kiszállt a bajnoki címért folyó harcból! Ezzel kapcsolatban én azért még tamáskodom... A fordulóban két hónapos csendjét törte meg az Espanyol, a txuri-urdin bevette a San Mamést, a Valenciát irányító Gary Neville pedig már második diadalát számolja a La Ligában - beszarás. Javallom, nézzük mi mindent történt még! Kattints, ámulj!

„Holnap aláírsz a Real Madridhoz, aludj, ahogy tudsz”

0 komment

Nagyon érdekes sztori látott napvilágot tegnap Juan Calatayud jóvoltából, aki hétfő este az Área Málaguista című műsorban vendégszerepelt. A Fehérváron is nagy favoritnak számító kapus a málagai szurkolók kedvence volt, és többek között arról is mesélt egy rádióműsorban, hogyan hiúsult meg a Real Madridba igazolása.

Hazugságban éltünk

0 komment

barca messi suárez coppens cruyff büntető

De minimum megtévesztésben.

24. forduló: Aki veszít, távozik

0 komment

Lassan lejár két tucat forduló, és ismét körvonalazódik egy edzőváltási hullám az elsőosztályban. Jövő héten bizonyos csapatok számára kezdődnek az európai küzdelmek, így jön a februári hajtás. A Real Madrid pl. 8 meccsre készül egy szűk hónap leforgása alatt. Edzőváltós természete okán számomra kiemelkedik a Valencia-Espanyol mérkőzés, hajtás után pedig megnézzük az egész fordulót.

Denevér vagy papagáj?

Időgép: A kezdetek kezdete - 1929

0 komment

La Liga kezdetek időgép 1929

Rendszeres olvasóink tudják, időről-időre meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy felevenítsük a spanyol labdarúgás egy-egy szimbolikus pillanatát. Most 87 évet vágtázunk vissza az időben, egészen a kezdetek kezdetére. 1929. február 10-én indult útjára a La Liga első kiírása.

Gary, please let it go!

0 komment

Valencia kudarc Gary Neville edzőválság

Immár 12 forduló óta nyeretlen a Valencia a La Ligában. Nuno Espirito Santo felállítása után Peter Lim Gary Neville-t rendelte a kormányrúd mellé. A döntés melléfogásnak bizonyult. A MU egykori válogatott védője nem vált be: szerepvállalása csak mélyítette a denevéres válságot. Ennek ellenére az angol nem mond le. "Hiszek a munkámban" - ismételgeti az újságíróknak, a szurkolóknak, s igen, saját magának is. Eltökéltség vagy rögeszme?

La Liga - 23. forduló. Transzfer utáni csődület

0 komment

La Liga 23. forduló

Az átigazolások után folytatódik a bikafuttatás Spanyolországban. Helyezés szempontjából néhány nagy összecsapással, de igazi rangadó nélkül következik a 23. forduló.

A Simeone-paradoxon

0 komment

barca atlético la liga simeone taktika

Diego Simeone a lefújást követően egyesével gratulált a játékosainak. A sajtótájékoztatón nem beszélt félre, magára vállalta a felelősséget csapata mentális összeomlásáért. Harminc percig teljes kontroll alatt tartották a játékot a Camp Nouban, majd a Barcelona egyéni villanásai után darabokra estek. Miért?

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com