Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A játékospiac logikátlansága

0 komment

Véget ért a világbajnokság, amiről az 5:1-en és a 7:1-en kívül hamarosan talán majd csak arra fogunk emlékezni, hogy az elején még azt gondoltuk, hogy sosem fogjuk elfelejteni. Véget ért tehát a világbajnokság, úgyhogy mi is visszatérünk a spanyol liga csodálatos mindennapjaihoz, és mivel a bajnoki rajt még várat magára, arról fogunk beszélni, ami addig is téma: a játékospiac eseményeiről. Vérverítékes munkával összedobhattunk volna egy táblázatot arról, hogy ki-megy-hova-mennyiért-és-egyáltalán-miért, de abban kevesebb lenne a móka, mint a vérveríték. Ehelyett inkább elmerengünk kicsit a játékospiac két visszásságán olyan transzferek kapcsán, amelyek előtt ilyen vagy olyan okokból értetlenül állunk.

A meg nem értett zseni: Luis Suárez

0 komment

Suárez mindig hallat magáról. Vagy a klasszis teljesítménye miatt, vagy a mentális problémái okozta incidensek miatt, de tele van vele a sajtó. A rekordösszegű igazolását azonban a média hypejától elzártan, a vb árnyékában sikerült tető alá hoznia a Barca vezetőségének. Katalóniába való költözése, a csapat filozófiájába való beilleszkedése, és a Messi-Neymar duóval való összehangolása az előttünk álló klubszezon leginkább várt eseménye lesz.

Időgép: A madridi Perla Negra, akit a Camp Nouban is megtapsoltak!

0 komment

Nincs megállás, ismét meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy visszarepülve a múltba, felelevenítsük a spanyol labdarúgás egy-egy emlékezetes momentumát. Ezúttal 25 évet vágtázunk az időben, bekötött szemmel, természetesen szigorúan hátrafelé nyilazva, hogy halálának napján lerójuk tiszteletünket a Real Madrid páratlan támadójának, a Fekete Gyöngyszemnek a nagysága előtt. Tudjuk, ki volt az a Laurence Paul "Laurie" Cunningham?

Időgép: Vissza a jövőbe!

0 komment

Mint az ismeretes, e rovat keretében időről-időre berobbantjuk a Deloreant, hogy a spanyol labdarúgás históriás könyvéből kiragadva egy-egy érdekes jelenetet, felevenítsük a múlt emlékezetes momentumait. Most szakítunk eddigi jó szokásunkkal és feledve azt, ami volt, öncélúan 2018-at ütünk be a csodaautó műszerfalán, hogy megnézzük, ki lép a brazíliai világbajnokságon leszerepelt sztárok örökébe. Mcfly-jal az anyósülésen cél az orosz Mundiálra készülő La Roja keretének feltérképezése. Avagy fantáziautazás egy vb-pusztulat margójára.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com