Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kész vagyunk? Az edzők már megvannak!

0 komment

edzők kispad La Liga 2016-17-es szezon

Tegnap hivatalossá vált, amit hetek óta lehetett olvasni, Unai Emery a PSG-hez igazol. A baszk mester távozásával megüresedett sevillai padot a munkamániás argentin futballőrült, a korábban a chilei válogatottat sikerre vezető Jorge Sampaoli vette át. A cserével az edzőkeringőknek vége. Minden pad elkelt. Lássuk, kik maradtak és kik érkeztek! Itt a 2016-17-es kiírás 20 csapatos Primera Divisiónjának mesterlistája. Vajon melyiket fogják először kirúgni?

Del Bosque: Készen állunk!

0 komment

Del Bosque interjú La Roja Európa-bajnokság

A spanyol válogatott június 13-án Toulouse-ban kezdi meg Európa-bajnoki szereplését Csehország ellen. Del Bosque még az Ile de Ré szigetén berendezett Eb-főhadiszállás elfoglalása előtt adott interjút az As.com újságírójának, melyben szóba került a kapitány válogatási elve, a tervezett hispán hadrend és a La Roja sikerének titka is. INTERJÚ.

Monchi FC – Aki 200 játékost szerződtetett

0 komment

1992, Sevilla. Adott egy 23 éves cserekapus, a keret (egyik) legjelentéktelenebb tagja, egy olyan csapatban, amely épp most igazolta le Diego Maradonát, akivel hősünk csapattárs volt az argentin legenda pályájának leszálló szakaszában. Olyan csapattársai voltak huszonpár éve is abban a csapatban, mint Diego Simeone, Davor Suker vagy a klub elsőosztályú meccsrekordere, a csapatot később a BL-ben is edző Manolo Jiménez. Monchi akkor még nem sok vizet zavart, de ma már az egyik legfontosabb ember Sevillában, legalábbis annak piros-fehér felében.

La Liga BBVA - szezonzáró, 2015-2016

0 komment

Mielőtt teljes erővel rástartolnánk az Eb-re, számot kell vetnünk a La Liga BBVA 2015-16-os kiírásának legfontosabb történéseivel. Bombameglepetések ugyan nem tarkították a szezont, de a 20 csapatos bajnokság így is felemésztett 10 edzőt, ami viharvert időkről árulkodik. A nemzetközi kupában nem színeztek, hanem satíroztak a spanyolok: madridi BL-házidöntő mellett az EL-elődöntőben két hispán csapat szerepelt. Az idény végén több egykori csillag elbúcsúzott: Juanfran, Valerón vagy Manuel Pablo nevét már ne keressük többet a keretek ismertetésénél. Zár a krimó, az égbolt és mi is. A Getafe kapta a szezon első gólját és a madridi kicsik szerezték az utolsót a kiírásban, nézzük, mit foglal keretbe e két pillanat!

A csodálatos kanárik

0 komment

Amikor a Las Palmas visszajutott az elsőosztályba, az első reakciónk az volt, hogy na mostmár a Villarreal számára is van értelme az idegenbeli szerelésnek. A második az, hogy mindig jó, ha ilyen festői szépségű szigetekről jut fel egy csapat, akkor meg főleg, ha nagy tömegbázisa, és nem tizenkevésezres futottak még szurkolótábora van. A harmadik dolgot is azonnal rögzítettük: tiszta jó, hogy feljutottak, így Juan Carlos Valerón elsőligás szezonnal fog elbúcsúzni a labdarúgástól. A negyediket tavasszal tapasztaltuk meg az addig elég sótlan kiscsapat kapcsán, éspedig a játékukról, amelyről maga Quique Setién mondta: "Nagyon büszkévé tesz, amikor az emberek dicsérik, hogy hogyan játszunk". Erről írt nekünk Faja (alias Saúl Ñíguez) egy kimerítő és nagyon izgalmas posztot.

Eddigi és leendő Las Palmas-szimpatizánsoknak és -fanatikusoknak melegen ajánlott! A továbbiaknak saját hangján mondja el nekünk, miért is jó eme csapatot nézni, valamint legfőképpen azt, hogy mit érdemes látni:

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com