Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

13. forduló – Kinek lesz balszerencséje?

0 komment

Európai kupameccsek után újra itt van a hétvége, bajnoki fordulóval, a szokásos órákban vár minket Ibéria legszínvonalasabb szórakoztató intézménye, az elsőosztályú focibajnokság! Egyeseken kiütközhet a fáradtság, másokon a formahanyatlás, megint mások pedig új erőre kaptak, az őket ért impulzusok és a motiváció állandó változása nem hagyja unalomba fulladni a cirkuszt. Hajtás után megnézzük, mire számíthatunk!

12. forduló: Megfertőzi a nagyokat a ’FIFA-vírus’?

0 komment

Valószínűleg mindenki sajnálja, hogy ilyen hamar véget értek a válogatott meccsek, és újfent a kedvenc klubcsapatának szurkolhat. Mi is így vagyunk ezzel, kénytelenek vagyunk visszatérni a szürke, monoton hétköznapokhoz, amikor is az egyoldalú bajnokságunk, izgalommentes fordulóit vesszük górcső alá. A 12. etap legnagyobb kérdése, hogy a három óriás megtépázott játékosainak mennyire lesz kedve bohóckodni focizni a Bajnokok Ligája előtt. Papíron kötelező meccsek, de a 'FIFA-vírus' könnyen boríthatja a papírformát. Tovább után erről is szót ejtünk.

Huelva, azaz a bölcső és a fehérorosz gyógyír

0 komment

A megtépázott spanyol armada Huelvában fogadja ma este a fehérorosz nemzeti együttest. A helyszín szimbolikus, hiszen a liga és a spanyol szövetség is a régióhoz köti a hispán labdarúgás bölcsőjét. Az Európa-bajnoki selejtezőre készülve Del Bosquénak nem volt könnyű dolga: először a Diego Costa-ügy, majd Cesc Fábregas távozása keltett hullámokat. Nincs rend, törékeny az egység. Most kell erőt mutatni.

Gento: Cristiano Ronaldo a 21. század Alfredo Di Stéfanója!

0 komment

Rég hallatta a hangját. Most sem a szereplésvágy csábította a sajtó célkeresztjébe, hanem egy futballünnep lökte a rivaldafénybe. Francisco Gento López, vagy ahogy mindenki ismeri, Paco Gento, a "hőskorban" tette le névjegyét a Real Madridnál. Olyan csapattársak halványították csak el csillogását, mint Di Stéfano vagy Puskás. A kantábriai szélviharnak becézett Guarnizo-i születésű szélső októberben ünnepelte 81. születésnapját. A páratlan statisztikával rendelkező blancóval az AS.com munkatársa beszélgetett. Interjú.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com