Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Európa legjobb védelme az MSN ellen - kommentfogó

0 komment

la liga barca atlético msn kommentfogó

Hamarosan becsengetnek a Camp Nouban, a világ szeme pedig Undiano Mallenco az Atlético Madridra szegeződik. A tét a bajnoki diktatúra elkerülése. Európa legjobb védelme az MSN ellen. Mi sem feledkezünk meg a csörtéről, ám az előzetes találgatásokkal ellentétben, az utólagos elemzésre fókuszálunk. A mérkőzés hevében viszont biztosan lesz mondanivalótok, úgyhogy tenkintsetek kommentfogóként erre a posztra. Vagy felvezetőként a holnapi összefoglalóra.

Ipiapacs, Unai Emery!

0 komment

Unai Emery ipiapacs Sevilla Calderón Atlético Madrid

A La Liga idei kiírásának eddigi legmókásabb jelenete zajlott le a 21. fordulóban. Nem, most nem az olajfa-ültetésről van szó, sőt, azt sem boncolgatjuk tovább, Viettónak hogyan sikerült egy csellel Vitolót és Emery-t is kiállíttattnia. Képzeletbeli kameránk fókuszát arra irányítjuk, mit tett a Sevilla edzője miután leballagott a pályáról. Embercsempészet, kispadhoz vezető földalatti járatok, falazás és egy kabát történetét mesélik el a sevillai kispad mozgolódását rögzítő felvételek....Komolyan mondom, ezt az akciót Joaquín "Chapo" Guzmán drogbáró is megirigyelte volna.

La Liga - 21. forduló: Világbéke pokoli meccsekkel

0 komment

La Liga 21. forduló összefoglaló

Ahogy az a képen is látható, a játéknap bővelkedett érdekes jelenetekben. Az Atleti-Sevilla találkozó például egy jelképes gesztussal idult: a két csapat kapitánya egy, a pápa által is megáldott olajfát ültetett el a világbéke megőrzéséért. A találkozó persze már nem a barátság jegyében zajlott: Vitolo és Emery is a kiállítás sorsára jutott. A forduló egyébként a gyors gólokról szólt. A Sporting, a Barca, az Espanyol, a Granada és a Betis is hamar hálót zörgetett. Az Atleti és a Real botlott, a Barca nyert. Kattintsunk és nézzük a gólokat!

La Liga - 20. forduló: Amikor Paco Jémez majdnem felakasztotta magát!

0 komment

La Liga 20. forduló összefoglaló

Nyert a Barca, a Real és az Atleti, így az élboly tovább

La Liga - az első kör számai

0 komment

La Liga első kör statisztika

Túl vagyunk a La Liga 2015/16-os kiírásának első körén , így adja magát a kérdés: Hogy állunk? Rövid statisztikákkal mutatjuk be a spanyol pontvadászat legjeit. Hangsúlyozzuk, féltávnál.

Féltávnál – a 19. forduló góljai

0 komment

La Liga 19. forduló videóösszeállítás

Rohan az idő. Koncz Zsuzsa slágerét, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a La Liga 2015/16-os kiírásának első köre már el is lobbant. Féltávhoz érkeztünk. Zidane debütált, Pepe Melt kirúgták. Itt vannak a 19. játéknap gójai. Videóösszeállítás.

19. forduló: A januári túlélőtúra elején

0 komment

A hétvégén lejár a La Liga első fele, így már egész teljes képet kaptunk a csapatokról. Ugyanakkor a kupával terhelt naptárat elnézve, aki eléri a hónap végén rendezendő negyeddöntőket, az 31 nap alatt 11 meccset fog játszani. Aki ezen sikerrel túllesz, azt el is küldhetjük Bear Gryllsszel túrázni egyet, hogy tanítson neki egyet s mást a túlélésről.

A hétközi kupameccseken nagy meglepetés nem történt, de azért ismételjük át. A két európai csapat meccse jó gólgazdag lett, a Bilbao kétgólos hátrányból állt fel, ez végülis várható volt, esetleg az nem, hogy az egyébként jól védekező Villarreal 3-at nyeljen be (a vége 3-2). Persze, a kiállítás. Így már érthető. Döntetlent játszott az Atlético a városszéli szomszéddal és a Deportivo a Mirandésszel, egyikre se mondhatjuk, hogy bombameglepetés, egy oda-visszavágós kupában ez benne van (majd otthon, elvégre). A Valencia és a Barca simán nyert (4-0 és 4-1), utóbbi egy elég szikrázó és ellenséges hangulatú derbin, míg előbbi a szezon legjobb produkciójával. A Sevilla megint nyert egy idegenbeli a kupameccset (csak a bajnokságban nem megy, úgy látszik), ezt a Betis bánta (0-2), mivel otthon derbit veszteni nem túl szívderítő, Pepe Mel látszólag nem tud mit kezdeni a helyzettel. A Celta idegenben is dózerolt, a harmadosztály tetején vitézkedő Cádiz ellen, ez is várható volt (0-3), míg a két elsőligás kiscsapat meccsét a Las Palmas nyerte Eibarban, gólváltás és hátrányból fordítás után, 3-2-re. Nem mindenki pihentetett, így lássuk mire számíthatunk a bajnoki fordulóban néhány nappal a történtek után.

Piqué és a "csodálatos kisebbség"

0 komment

Piqué Barcelona Espanyol Király-kupa

Nem először szóltak a spanyol hírek Gerard Piqué "vicces" kijelentéseiről. Valószínűleg nem is utoljára. Ilyen vagyok - állítja magáról a játékos, s ezzel minden felelősséget le is pörrent magáról. Most azonban saját földijeinek sózott oda. Egyesek szerint viccesen, másoknak vérlázító módon. A Barca spanyol(?) válogatott védője bántóan kisemmizte az Espanyol-híveket Katalóniából, pedig a Marca szerint egyikükkel bensőséges kapcsolatot ápol! Hol van már Puyol vagy Xavi példamutató kiállása? Gerardnak még sokat kell tanulnia e téren, ha azt akarja, egy napon a nevét az előbb említett két fenoménnal együtt említsék!

Copa del Rey nyolcaddöntő - Vízkereszt, vagy amit akartok!  

0 komment

Mindig is tudtam, hogy kíváló drámákat ír Shakespeare, de hogy ennyire képes beletalálni a közepébe! Egy napon barcelonai, madridi, sevillai derbi és még egy minden mástól független rangadó is bemutatásra kerül az első felvonásban. Vessünk is egy pillantást a legendás drámaíró szereposztására:

18. forduló - Szuperhősök, avagy élre állt az Atleti

0 komment

La Liga összefoglaló 18. forduló

A Barca ismét fájó pontokat hullajtott el, amit az Atleti könyörtelenül kihasznált és élre állt a tabellán. A Real nem járt szerencsével Valenciában, ahol a forduló rangadóján csupán döntetlenre futotta erejéből. A Sevilla továbbra sem tud győzni idegenben, míg a Málaga folytatta parádés szériáját. Itt a forduló videóösszeállítása.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com