Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sevillai sikersztori - IV. rész

0 komment

taktika Sevilla Sampaoli

Sevilla-posztsorozatunknak utolsó állomásához érkeztünk, melynek során már megismerhettük Andalúzia egyik legnépszerűbb csapatának szakmai hátterét, támadási mechanizmusait, így ebben az utolsó posztban a védekezésre és a hibákra térünk rá, hajtás után olvashatjátok!

Sevillai sikersztori - III. rész

0 komment

taktika Sevilla Sampaoli

A múlt héten kezdtem el itt a blogon a Sevilla-sorozatot, melynek keretein belül igyekszem feltárni az andalúz csapat sikerének titkát. Volt már szó Monchiról, Sampaoliról, labdakihozatalról... Most pedig folytatódik a támadások kivesézése, hajtás után ti is láthatjátok!

Sevillai sikersztori - II. rész 

0 komment

taktika Sevilla Sampaoli

Legutóbbi posztomban már elkezdtem felvezetni a Sevilla játékának kielemzését, amelynek most már a második fejezetét olvashatjátok. Lesz benne szó a kapus bevonásáról a játékba, a labdakihozatalról, illetve megismerkedünk az andalúzok játékának legmarkánsabb elemével. Nem is húznám tovább a szót, csapjunk a lovak közé!

Sevillai sikersztori - I. rész

0 komment

Sevilla Monchi Sampaoli

Mégis mi folyik Sevillában? - teszi fel a kérdést magának a legtöbb futballszurkoló, hiszen egyelőre a Sevilla FC előkelő helyen áll a spanyol bajnokságban, a dobogóról csak visszatekintve látva a tavalyi BL-döntős Atlético Madridot, vagy az Európa Liga-elődöntős Villarrealt. A tavalyi hetedik hely után ez már önmagában is hatalmas előrelépésnek tűnik, ám az egész történet egy jól átgondolt, értelmes klubvezetési stratégiának a gyümölcse - így válik igazán széppé a történet. Mik is kellenek a sikerhez? Egy megfelelő elnök, egy kiváló sportigazgató, egy találékony edző és az új ötletekre nyitott tehetséges keret. Sevillában ezek közül minden adott, úgyhogy senkit ne érjen meglepetésként, ha netán a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is nagyot alakítanak. Most pedig ugorjunk egy fejest a csapat által szolgáltatott érdekességek tömkelegébe.

Casemiro-szindróma

0 komment

La Liga 11. forduló Sevilla Barcelona Real Madrid Real Betis Poyet

Jön a 11. forduló! BL-ből, EL-ből lógó nyelvvel visszakullogó csapatokkal. Minden szem a Ramón Sánchez Pizjuánra szegeződik, ahol vasárnap este a negyedik Sevilla fogadja a második Barcelonát. Mindössze egy pont különbséggel. A játéknap kérdései között szerepel továbbá, hogy a Betis edzője, Gustavo Poyet meg tudja-e menteni állását, illetve, hogy mit kezd a Real Madrid gyengélkedő védelme a feljutó Leganés kontráival. Zidane együttese a La Liga egyedüli veretlen csapata. Node meddig?

5. forduló: Foci volt, játék nem

0 komment

Barca Atlético Real Madrid Sevilla Betis Simeone BL Ramos Valencia Nasri

A Barca-Atlético akkor lett érdektelen, amikor épp érdekes lett volna, a Sevilla-Betis hozta a szokásos gyilkolászást, miközben Zidane nagy sorozata pont a Bernabéuban szakadt meg. Összefoglaló a hétközi eseményekről, fókuszban a három rangadóval.

Ide lett a Nyúl elásva!

0 komment

Barcelona Real Madrid Málaga Sevilla Saviola Andorra El Conejo

Eltűnt. Pedig Saviola (becenevén el Conejo, azaz a Nyúl) csillaga sokáig ragyogott a nemzetközi futball egén: játszott a Barcelonában és a Real Madridban, megfordult a Monacóban, a Sevillában, a Benficában, a Málagában, a görög Olympiakoszban és a Hellasz Veronában is. A River Plate-től vonult vissza, majd hirtelen nyoma tűnt. Most az AS.com megtalálta. A Pireneusok lankái között, völgyországban. Javier Saviola jelenleg az andorrai FC Ordino segédedzője.

«
1234

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com