Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

13. forduló - vasárnap: Nuno távozik

0 komment

13. forduló vasárnap Nuno La Liga

Nuno megy. Ez biztos. Hogy küldik, vagy ő áll fel, még nem világos, ám a spanyol sajtó tényként kezeli a Valencia edzőjének bukását, amiről a döntés állítólag már a sevillai túra előtt megszületett. Benítez feje felett tovább nőttek a sötét gomolyfelhők, mivel az Éibar ellen csak szenvedett a király. A Bilbao söpört Vallecasban, míg a Getafe elsüllyesztette a Submarinót. Aduriz triplázott, a csilliókért vásárolt Bale augusztus 29. után ismét betalált. Nézzük a videókat!

13. forduló - péntek és szombat

0 komment

13. forduló La Liga

A játéknap nem hozott meglepetést. Hengerelt az MSN vezette Barca, minimál raise-zel emelete ki ellenfelét a Betis, a Celta és az Atlético, míg a Málaga döntetlenjével Javi Gracia sorsát pecsételhette meg. Nézzük meg, mi történt! Videóösszeállítás.

13. forduló - Klasszikus utáni csend

0 komment

Hamarosan félidőhöz érkezik a versenyfutás a spanyol pontvadászatban és elkezdett kirajzolódni a tabella eleje is, ami az erőviszonyokat illeti. Az idény elején bukdácsoló Blaugranáról kevesen hitték volna, hogy november végére hat pont lesz az előnye Ronaldoékkal szemben. Bármennyire is kétcsapatosak vagyunk (az irónia nem egy tablet), erre a hétvégére is jut egy rangadó, de erről majd később. A 13. menet kínálata:

12. forduló - vasárnap

0 komment

12. forduló vasárnap La Liga videóösszefoglaló

Szombaton jól odapörköltek a csapatok, ám a forduló folytatása is tartogatott érdekességeket. A Levante Rubí kezei alatt életjelet adott, a Granada majd három hónap után tudott ismét győzni, a Villarreal ki-ki meccset vívott az Éibarral, s este az Atlético meghódította a Beníto Villamarínt. Kattintás után jönnek a részletek! Videóösszeállítás.

12. forduló - szombat: a nap, amikor Benítez megbukott

0 komment

La Liga 12. forduló szombat el Clásico derbi gallego

Bár az egész futballvilág a Bernabéura figyelt, a játéknapon Galiciában is derbit rendeztek. Pályára lépett emellett a Sevilla és a Valencia is, nézzük, milyen eredménnyel!

A Benítez kirakós

0 komment

Rafa Benítez az első Clásicójára készül a 'Los Blancos' vezetőedzőjeként. Ennek apropóján a madridi Marca igyekezett felvázolni a lehetséges felállásokat. A meccstaktikát leginkább befolyásoló tényező, hogy a spanyol mester pályára küldi-e a BBC-t, és ezáltal ki marad ki a középpályáról. Casemiróval a biztonság, Jamesszel a kockázatvállalás lenne a fő prioritás.

clasico barca real madrid bernabeu benitez benzema james taktika casemiro

Faubert: Alig hunytam le két másodpercre a szemem!

0 komment

Még ma is sokan vakarják a fejüket, hogy a búbánatba sikerült a Madridnak leigazolnia Julien Faubert-et? A kölcsönben megszerzett bűnrossz francia középpályás, aki extravagáns viselkedésével keltett csak feltűnést a La Ligában, hat hónapot tölthetett a Bernabéuban a 2008-2009-es szezonban. Játékával nem sikerült meggyőznie sem Juande Ramos mestert, sem az edző utódját. A 32 éves Faubert ma szabadon igazolható, jelenleg a spanyol negyedosztályban harcoló Gavá csapatával edz. Az AS.com kitartó munkával kutatta fel és bírta szóra a játékost, aki beszélt a Real Madridnál töltött korszakáról, a Benzema-ügyről és a híressé vált Bernabéu-i sziesztáról. Alberto Martínez interjúja.

Alcácer: Negredónak nem kell semmit sem bizonyítani!

0 komment

Nincs vele tele a média. Zárkózott ember, tartják róla. Paco Alcácer, vagy ahogy barátai szólítják, "Paquito" a La Roja legeredményesebb támadója lett az Eb-selejtezők során. A Valenciával már öt La Liga-gólnál járó csatár a 9-esét kereső spanyol válogatott oszlopa lehet az Eb-n. A Marca újságírói a La Roja mai, angolok elleni (Alicante, 20:45) és a belgákkal (nov. 17., Brüsszel) vívandó barátságos mérkőzések kapcsán kérdezte a játékost, aki nem hazudtolta meg magát: mondandóját nem eresztette bő lére. Elvárások, a Valencia és Negredo is terítékre került. Mini-interjú.

3 álomszép találat a tizenegyből

0 komment

A 11. forduló bővelkedett szép jelenetekben. Három golazo mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Itt a bátor, a pimasz és az önfeláldozó!

11. forduló: Európai kaleidoszkóp

0 komment

A vasárnapi nap csupa Európában szereplő csapatot tartogat számunkra, amelyek közül a nagyrésze sikeres hétközi szereplés után igyekszik teljesíteni a bajnokságban is. Pályára lép a három nagy is, de a déli harangszó is jó meccset ígér.

CR7 a Sevilla rémálma!

0 komment

A 11. fordulóban a Real Madrid a Ramón Sánchez Pizjuánban teszi tiszteletét vasárnap este. A pikáns összecsapás Ronaldo szempontjából ideális: a portugál zseni eddig ötször vihette haza a labdát Sevilla-mérkőzésről. Összeszedtük CR7 legnagyobb andalúz mészárlásait.

11. forduló - péntek, szombat: Van-e visszaút?

0 komment

Újra itt a péntek, újra itt a La Liga. A hétköznapi felejtős BL, és az emlékezetes EL fordulók után máris pörgünk tovább, mint a Benzema kamerája. Logisztikai döntések sokaságától felbátorodva (értsd: rohadtul kifutottunk az időből) egy régi-új "beharang koncepcióval" tálaljuk a világ legerősebb bajnokságának rangadókkal teli 11. fordulóját, azaz hat mérkőzésről ma, a maradék négyről pedig vasárnap(?) villantunk. Hajtás után beharang.

Westermann: Hazai pályán határozottabbnak kell lennünk!

0 komment

Nyáron érkezett a Betishez a német válogatott, aki megjárta korábban a Schalke és a Hamburg együttesét is. Mel csapatából kirobbanthatatlan, egyedül a sérülés tarotta távol a játéktól. A sevillai zöld-fehéreknek szükségük is van a harcedzett belső védő tapasztalatára, mert hazai pályán eddig csak szenvednek: öt Villamarínban lejátszott mérkőzésen csupán egy esetben diadamaskodott a Betis, háromszor kikapott, s egyszer döntetlent ért el. A bukdácsolás oka a túlzott akarás, állítja Westermann, aki hazai pályán is hideg profizmust vár el játékostársaitól az eredményes szerepléshez. Interjú!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com