AJÁNLÓ
 
08:36
2015. 11. 30.
A játéknap nem hozott meglepetést. Hengerelt az MSN vezette Barca, minimál raise-zel...
A bejegyzés folyatódik
 
08:36
2015. 11. 30.
Szombaton jól odapörköltek a csapatok, ám a forduló folytatása is tartogatott érdekességeket....
A bejegyzés folyatódik
 
08:36
2015. 11. 30.
Túl vagyunk kilenc fordulón, és bár még korán van a pálcatöréshez, a figyelmezetető...
A bejegyzés folyatódik
 
08:36
2015. 11. 30.
Pepe Mellel a galiciaiak sokáig veretlenek maradtak a La Ligában. A Mel-projekt szép ívet...
A bejegyzés folyatódik
 
08:36
2015. 11. 30.
"Spanyolország braziljai" - ahogy a kanáriakat nevezik. Quique Setién 18 hónap alatt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

13. forduló - vasárnap: Nuno távozik

0 komment

 

13. forduló vasárnap Nuno La Liga

Nuno megy. Ez biztos. Hogy küldik, vagy ő áll fel, még nem világos, ám a spanyol sajtó tényként kezeli a Valencia edzőjének bukását, amiről a döntés állítólag már a sevillai túra előtt megszületett. Benítez feje felett tovább nőttek a sötét gomolyfelhők, mivel az Éibar ellen csak szenvedett a király. A Bilbao söpört Vallecasban, míg a Getafe elsüllyesztette a Submarinót. Aduriz triplázott, a csilliókért vásárolt Bale augusztus 29. után ismét betalált. Nézzük a videókat!

 

Getafe-Villarreal, 2-0

A madridi kicsik bántóan simán verték a Submarinót, melyből hiányzott az átütő erő és a koncentrálás a döntő helyzetekben.  A Getafe taktikája bejött, Lafita és Álvaro eldöntötték a párharcot. A sárgák gödörben, a 10. forduló óta képtelenek nyerni. A hazaiak négy mérkőzéses nyeretlen sorozatukra tettek pontot a diadallal.

Éibar-Real Madrid, 0-2

Végig szenvedett a király Baszkföldön, ahol az Éibar megmutatta oroszlánkörmeit. Két rögzített helyzet, két gól: Bale szögletet követően fejelt a kapuba, míg Ronaldo tizenegyest értékesített. CR7 234 gólja volt ez a La Ligában, amivel a La Liga 3. legtöbb gólt szerzett támadója lett. Már csak Zarra (251) és Messi (290) előzi meg. Carvajal megsérült. Ez volt a Benítez-korszak 16. izomsérülése. Mi csinál a pincér orvosi stábja?

Rayo Vallecano-Athletic Bilbao, 0-3

Aduriz. Aduriz, és megint Aduriz. A baszk henger a csatár mesterhármasával büntetett Vallecasban, ahol már az 54 másodpercben égett Paco Jémez csapata.

Sevilla-Valencia, 1-0

Az Emery-csapat pontott tett Nuno valenciai karrierjére. Ez már biztos. Tényként kezelik. A portugál mester szabadesése tulajdonképpen a rajtnál kezdődött, s bár voltak fellángolások, a denevér csődöt mondott a La Ligában és a BL-ben is. A Sevilla ellen is csak erőlködött az elképzelés nélkül játszó Valencia, mely a mérkőzést kettős kiállítással zárta. Escudero Banega álompasszát püfölte a kapuba.

A tabella 13 forduló után:

13. forduló vasárnap Nuno La Liga


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com