Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért lesz jövőre is első osztályú csapat a Granada? - La Liga 23. forduló

0 komment

La Liga Granada Real Madrid Barcelona Atlético Madrid Valencia Athletic Bilbao Villarreal Deportivo összefoglaló

Na igen, a jó öreg Granada. Hol egy kupac szedett-vedett, castingról behívott srácok benyomását kelti az andalúz csapat, hol pedig egy profi futballklubét, amely talán még eredményeket is képes elérni. Sajnos az utóbbi időben inkább az előbbit láttuk megvalósulni, pedig el lehet hinni, hogy a Granada igenis egy jó, ütőképes csapat. Az ütőképeset pedig már ki hogyan érti. Lapozás után pedig Ábellel rátérünk arra egy rövid időutazás keretében, hogy jövőre is a "kétcsapatos bohócliga" tagja lesz Lucas Alcaraz bandája. De miért?

La Liga BBVA - szezonzáró, 2015-2016

0 komment

Mielőtt teljes erővel rástartolnánk az Eb-re, számot kell vetnünk a La Liga BBVA 2015-16-os kiírásának legfontosabb történéseivel. Bombameglepetések ugyan nem tarkították a szezont, de a 20 csapatos bajnokság így is felemésztett 10 edzőt, ami viharvert időkről árulkodik. A nemzetközi kupában nem színeztek, hanem satíroztak a spanyolok: madridi BL-házidöntő mellett az EL-elődöntőben két hispán csapat szerepelt. Az idény végén több egykori csillag elbúcsúzott: Juanfran, Valerón vagy Manuel Pablo nevét már ne keressük többet a keretek ismertetésénél. Zár a krimó, az égbolt és mi is. A Getafe kapta a szezon első gólját és a madridi kicsik szerezték az utolsót a kiírásban, nézzük, mit foglal keretbe e két pillanat!

La Liga, 29. forduló: Csodafejesek

0 komment

La Liga 29. forduló összefoglaló

La Liga, 26. forduló: Ettől féltettük Zidane-t!

0 komment

La Liga 26. forduló összefoglaló

A most futó szezonban a Barca még soha nem érezhette ennyire bajnoknak magát, mint a 26. forduló után. A Real Madrid válsága mélyült: a blancók a városi derbi elveszítése miatt már 12 pontos hátrányt halmoztak fel a katalánokkal szemben és búcsút inthettek a trónfosztásnak. Zidane kínpadon. Ettől féltettük!

La Liga, 25. forduló - Elszállt a Real?

0 komment

La Liga 25. forduló összefoglaló

Kínkeserves harcokat tartogatott a La Liga 25. fordulója az élmezőnyt alkotó Barca-Atleti-Real hármasnak, amiből a katalánok jöttek ki győztesen. A culék vért izzadva ugyan, de diadalmaskodtak a Kanári-szigeteken, míg az Atleti képtelen volt feltörni a Submarino páncélját, és a Real Madrid zátonyra futott a Rózsakertben. A Barca így már 8 pontot ver az Atletire, 9-et a blancókra. Az As.com vasárnap este nyitó oldalán be is jelentette: a Real Madrid kiszállt a bajnoki címért folyó harcból! Ezzel kapcsolatban én azért még tamáskodom... A fordulóban két hónapos csendjét törte meg az Espanyol, a txuri-urdin bevette a San Mamést, a Valenciát irányító Gary Neville pedig már második diadalát számolja a La Ligában - beszarás. Javallom, nézzük mi mindent történt még! Kattints, ámulj!

La Liga - 21. forduló: Világbéke pokoli meccsekkel

0 komment

La Liga 21. forduló összefoglaló

Ahogy az a képen is látható, a játéknap bővelkedett érdekes jelenetekben. Az Atleti-Sevilla találkozó például egy jelképes gesztussal idult: a két csapat kapitánya egy, a pápa által is megáldott olajfát ültetett el a világbéke megőrzéséért. A találkozó persze már nem a barátság jegyében zajlott: Vitolo és Emery is a kiállítás sorsára jutott. A forduló egyébként a gyors gólokról szólt. A Sporting, a Barca, az Espanyol, a Granada és a Betis is hamar hálót zörgetett. Az Atleti és a Real botlott, a Barca nyert. Kattintsunk és nézzük a gólokat!

La Liga - 20. forduló: Amikor Paco Jémez majdnem felakasztotta magát!

0 komment

La Liga 20. forduló összefoglaló

Nyert a Barca, a Real és az Atleti, így az élboly tovább

«
12

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com