Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért lesz jövőre is első osztályú csapat a Granada? - La Liga 23. forduló

0 komment

La Liga Granada Real Madrid Barcelona Atlético Madrid Valencia Athletic Bilbao Villarreal Deportivo összefoglaló

Na igen, a jó öreg Granada. Hol egy kupac szedett-vedett, castingról behívott srácok benyomását kelti az andalúz csapat, hol pedig egy profi futballklubét, amely talán még eredményeket is képes elérni. Sajnos az utóbbi időben inkább az előbbit láttuk megvalósulni, pedig el lehet hinni, hogy a Granada igenis egy jó, ütőképes csapat. Az ütőképeset pedig már ki hogyan érti. Lapozás után pedig Ábellel rátérünk arra egy rövid időutazás keretében, hogy jövőre is a "kétcsapatos bohócliga" tagja lesz Lucas Alcaraz bandája. De miért?

Itt az évad első hülyéje: Angulo 

0 komment

Granada José Angulo szerződésbontás blama kokain

Bár épp csak elkezdődött a szezon, máris megvan a szezon blamája. A Granada augusztus első felében jelentette be az ecuadori José 'Tin' Angulo szerződtetését. Tegnap robbant a bomba, a dél-amerikai csillag, akit az andalúzok az Independiente del Valle csapatától csábítottak Európába, akár két éves eltiltást is kaphat. Az ok profán: kokainfogyasztás.

La Liga, 27. forduló: Paco nem látott bírót

0 komment

27. forduló csütörtök Barcelona Granada Rayo Vallecano Sporting Gijón Real Betis Espanyol bírói hibák

A 27. forduló záró, csütörtöki játéknapján nyert a Barcelona, a Granada és a Real Betis. Hiába Messi mesterhármasa, Vargas bődületes szabadrúgás gólja, a játéknap a bírói alakításokról marad emlékezetes.

Gyerekkoromban rendőr akartam lenni – beszélgetés Florin Andonéval

0 komment

Az első tizenpár forduló után tömegesen temettük a Córdobát, hogy semmi esélyük bent maradni, se játék, se eredmények, az edző személye se sok jóval kecsegtetett. Aztán a dolgok egy csapásra megváltozni látszottak, ebben pedig egy 21 éves csatár is fontos szerepet játszott. Fókuszban Florin Andone, aki jelen pillanatban 8 elsőosztályú bajnokival rendelkezik, de már így is klubrekorder több szempontból is. Többek között a Córdoba történetének első játékosa, aki három egymás utáni tétmeccsen is betalált, a többi rekordjáról hajtás után. Persze a csapat most is nehéz helyzetben van, de játéka feljogosítja a reménykedésre. A fiatal csatárt már a román válogatott bő keretébe is behívták, felfigyeltek rá a hazájában is.

20. forduló - Esély a revansra

0 komment

Egész januárban robog a spanyol klubfoci szekere, köszönhetően a sűrű liga- és kupaprogramnak. A 20. fordulóhoz érve több olyan mérkőzést is rendeznek, amikor egy-egy ellenfélnek komolyabb törlesztenivalója is akad mindamellett, hogy hivatalosan is elkezdődik a szezon második félideje. Ilyen például az Elche, akit a Barca három hét alatt immáron harmadszor készül letérdeltetni a cipzár elé, az Atletico, akit a Rayónak sikerült év elején nullán tartani, a Sociedad, akiket tökújoncként "csapott be" az Eibar, vagy a Valencia, akitől inkább lopott el két pontot a Sevilla, mint húztak ki Nuno fiai 10 emberrel döntetlenre. Hajtás után itt a 20. forudló beharangja:

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com