AJÁNLÓ
 
06:48
2016. 03. 04.
A BL- és EL-hullámvasút pszichedelikus körforgása után túrjuk be ismét a fejünket...
A bejegyzés folyatódik
 
06:48
2016. 03. 04.
A Real Madrid nem csillogott, de nyert, s most királyiaknál ennek is örülni kell. A...
A bejegyzés folyatódik
 
06:48
2016. 03. 04.
A 27., hétközi forduló két pénteki mérkőzéssel indult el, melyen a hazai csapatok...
A bejegyzés folyatódik
 
06:48
2016. 03. 04.
27. alkalommal harangozunk, és lehet, egyből búcsúszóra. Hétközben spanyol lapértesülések...
A bejegyzés folyatódik
 
06:48
2016. 03. 04.
Unalomig ismételt szlogen a Barcelona kapcsán a labdatartás, ami de facto a klub futballfilozófiája,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga, 27. forduló: Paco nem látott bírót

0 komment

27. forduló csütörtök Barcelona Granada Rayo Vallecano Sporting Gijón Real Betis Espanyol bírói hibák

A 27. forduló záró, csütörtöki játéknapján nyert a Barcelona, a Granada és a Real Betis. Hiába Messi mesterhármasa, Vargas bődületes szabadrúgás gólja, a játéknap a bírói alakításokról marad emlékezetes.

 

Rayo Vallecano-Barcelona, 1-5

Messi mesterhármast szerzett, de az argentin teljesítményét Bikandi sporttárs fellépése el tudta homályosítani: a bíró finoman szólva sem volt a helyzet magaslatán, rossz döntések sorozatával sújtotta a darazsakat (Llorente kiállítása (jó mondjuk szépnek, nem volt szép), Neymar leshelyzetének továbbengedése, a tizenegyesnél Busquets szintén lesen állt, amit nem vett észre, stb.). A gólcsapot Rakitic nyitotta meg, aki Juan Carlos  bosszantó hibáját kihasználva passzolt a kapuba. Ezután Messi mesterhármasa következett, ami közé Manucho fejese még befurakodott, végül Arda adta meg a kegyelemdöfést. A Rayo kilenc játékossal fejezte be a csatát. Győzelmével a Barca már 35 mérkőzésre növelte veretlenségi sorozatát. Suárez tizenegyest hibázott, így a büntető-mumus tovább szórakoztatja a culékat: a katalánoknak eddig megítélt 13 tiziből csupán 7-et tudtak értékesíteni. A lefújást követő sajtótájékoztatón Paco Jemézt, a hazaiak mesterét megkérdezték, mit gondol a bíró teljesítményéről, amire a tréner félreérthetetlen választ adott: "Bíró? Én ma nem láttam egyetlen bírót sem a pályán..." 

Granada-Sporting, 2-0

Alacsony színvonal, kevés helyzet - ez jellemezte a kiesési rangadót, melyen a bíráskodás szintén elmaradt az elvárttól. Először a spori les címen, tévesen nem adta meg Sanabria vezető találatát a vendégeknek, majd könnyű síppal befújt egy tizenegyest a Granadának (El Arabi nem hibázott), ami után a kiakadt Abelardót elzavarták a padtól - ez volt a Sporting mesterének első kiállítása edzői pályafutása során.  Később a vendégek emberhátrányba is kerültek, így minden esélyük elszállt a fordítása, pláne akkor, amikor Success is bevette az asztúriaiak kapuját. (Micsoda mákos, mamlasz gól volt ez, istenem!) A 22. forduló óta győzni képtelen Sporting elvérzett a Los Carménesben és helyet cserélt a három pontot behúzó Granadával a tabellán, mely José Gonzálezzel eddig csak nyert. Zsinórban két diadalnál járnak. 

Espanyol-Real Betis, 0-3

A perico pár szárnycsapás után újra földbe állt saját közönsége előtt: a Betis végig uralva a mérkőzéset, Rubén CastroPezzella és a bombagólt lövő Vargas  találataival meggyőző diadalt aratott. A Real Betis 5 forduló óta veretlen: két győzelem, három döntetlen a mérlege.

A tabella állása 27 forduló után:

27. forduló csütörtök Barcelona Granada Rayo Vallecano Sporting Gijón Real Betis Espanyol bírói hibák


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com