AJÁNLÓ
 
07:24
2016. 03. 03.
A BL- és EL-hullámvasút pszichedelikus körforgása után túrjuk be ismét a fejünket...
A bejegyzés folyatódik
 
07:24
2016. 03. 03.
A 27. forduló záró, csütörtöki játéknapján nyert a Barcelona, a Granada és a Real...
A bejegyzés folyatódik
 
07:24
2016. 03. 03.
A 27., hétközi forduló két pénteki mérkőzéssel indult el, melyen a hazai csapatok...
A bejegyzés folyatódik
 
07:24
2016. 03. 03.
27. alkalommal harangozunk, és lehet, egyből búcsúszóra. Hétközben spanyol lapértesülések...
A bejegyzés folyatódik
 
07:24
2016. 03. 03.
Kaja a hűtőben! Itt elérhetők vagyunk: http://laligaloca.blog.hu/ 
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga, 27. forduló: És Kameni bepaskolja...

0 komment

27. forduló szerda

A Real Madrid nem csillogott, de nyert, s most királyiaknál ennek is örülni kell.  A Bilbao Valencia után a Deport is lelépte, a Celta nem bírt a Villarreallal, míg a Sevilla és a Valencia minimálgyőzelmet aratott. Itt vannak a szerdai játéknap góljai.

 

Athletic Bilbao-Deportivo, 4-1

A északi derbit a baszkok nyerték, akik a mesterhármast szerző Aduriz (a szezonban összesen már 30 gólnál jár a csatár!) és Muniain találataival léptek át a Deporon. Oriol Riera gólja csupán szépségtapasz: a Depor a 16.forduló óta képtelen nyerni a La Ligában. Sőt, hármas kudarcsorozattal készül a 28. játéknapra.

Celta Vigo-Villarreal, 0-0

Kapusok főszereplését hozta a Celta-Villarreal összeborulása, ahol egyik csapat sem örülhetett a döntetlennek. A Villarreal pontvesztésével 4 pontra leszakadt a Ciutat de Valenciában győző Real Madridtól.

Sevilla-Éibar, 1-0

A Sevilla egy Llorente-góllal volt jobb közvetlen riválisánál, a vendég  Éibarnál. Unai Emery rotált, de az andalúzok játékán nem érződtek a cserék. Az Éibar nagyon pörgött, Borja Bastón és Sergi Enrich is  bevehette volna Sergio Rico kapuját, de nem tudtak élni a lehetőséggel. A diadallal a Sevilla megindult Európa felé (már 5. helyen vannak a tabellán), míg a fegyverkészítők  "visszacsúsztak" a középmezőny élére.

Málaga-Valencia, 1-2

Hiába Duje Cop vezető találata, a Málaga elbukott a Valenciával szemben. Ez főleg Kameni kapusnak köszönhető, aki cirkuszi mutatvánnyal paskolta saját kapujába a labdát (a portárs  azt nyilatkozt a lefújáskor, Cserisev a rossz mozdulatsor előtt rátaposott a lábára) - jó van, ha neked így könnyebb megemészteni, legyen így. Az orosz csatár csak röhögött, s hogy szélesebb legyen a mosolya, a második félidőben maga is betalált. Neville együttese az Athletic elleni borzalom után újabb életjelt adott. A Málaga edzőjét, a kiboruló Javi Graciát kiállították.

Levante-Real Madrid, 1-3

A Real játékából sok pozitívumot nem lehet kiemelni: a kiesőjelölt Levante az elején agilisebben és veszélyesebben labdázott Zidane csapatánál. A francia tréner BL-döntős hévvel dirigált, de blancók csak nem akartak felpörögni. Aztán CR7 tizenegyesből, majd a kezdő Castilla-csatár Mayoral egy jobb oldali akció végén hálót zörgetett (később kiderült, a találatot Mariño kapus öngóljának regisztrálták - így a 19 éves támadó hivatalosan még vár első La Liga-góljára). A Real-hívek pedig hátradőlhettek. A nyugalom nem tartott sokáig: Rossi-Deyverson összjáték után utóbbi mattolta Keylor Navast. Az összecsapást végül a csereként pályára lépő Isco döntötte el. Hatalmas örömünnep nem indult a lefújás után.

Csütörtökön  rendezik:

Granada-Sporting Gijón, 20:00

Espanyol-Real Betis, 20:30

Rayo Vallecano-Barcelona, 21:00


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com