Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga, 27. forduló: derbi vasco és rengeteg fűszál

0 komment

27. forduló La Liga beharangozó

A BL- és EL-hullámvasút pszichedelikus körforgása után túrjuk be ismét a fejünket a LaLiga bugyraiba, amihez többek között egy baszk rangadó kínál ürügyet. Még mielőtt legyintenénk, hogy ez már smafu, akkor jó, ha felvéssük magunknak, kötelező feladatok behúzása okozott már meglepetést idén a nagyoknak: egy fűszálban is el lehet botlani. Egyre közelebb a vége, így az árnyzónából való menekülés és a nemzetközi kupaindulásért folyó harc döntő periódusába léptünk. ACHTUNG, achtung! - akartam volt írni: OJITO!

La Liga, 27. forduló: Paco nem látott bírót

0 komment

27. forduló csütörtök Barcelona Granada Rayo Vallecano Sporting Gijón Real Betis Espanyol bírói hibák

A 27. forduló záró, csütörtöki játéknapján nyert a Barcelona, a Granada és a Real Betis. Hiába Messi mesterhármasa, Vargas bődületes szabadrúgás gólja, a játéknap a bírói alakításokról marad emlékezetes.

La Liga, 27. forduló: És Kameni bepaskolja...

0 komment

27. forduló szerda

A Real Madrid nem csillogott, de nyert, s most királyiaknál ennek is örülni kell. A Bilbao Valencia után a Deport is lelépte, a Celta nem bírt a Villarreallal, míg a Sevilla és a Valencia minimálgyőzelmet aratott. Itt vannak a szerdai játéknap góljai.

La Liga, 27. forduló: Hamis péntek neve kedd

0 komment

27. forduló kedd Getafe Las Palmas Atlético Madrid Real Sociedad

A 27., hétközi forduló két pénteki mérkőzéssel indult el, melyen a hazai csapatok diadalmaskodtak: az Atleti lelépte a txuri-urdint, míg a Las Palmas meghosszabbította a Getafe szenvedését. A Real Madrid szerdán, a Barcelona csütörtökön lép pályára.

27. forduló - Ciao vagy arrivederci!?

0 komment

27. alkalommal harangozunk, és lehet, egyből búcsúszóra. Hétközben spanyol lapértesülések szerint Florentino Pérez átadta Ancelottinak a selyemzsinórt, melyben az olasz míster az El Clásicóig (március 22.) kapott haladékot felrázni a csodakeretet, melynek pokoljárásán röhög a fél világ. A Barca történelmi sétára indul Baszkföldre, míg a Valencia mumusát fogadja a Mestallában. Cholo a nulla liga-gólos Torresszel váltana világot a Cornellában, míg a vasárnap a kiesők kapálózásáról szól majd. Nézzük!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com