AJÁNLÓ
 
08:05
2016. 01. 11.
Pepe Mellel a galiciaiak sokáig veretlenek maradtak a La Ligában. A Mel-projekt szép ívet...
A bejegyzés folyatódik
 
08:05
2016. 01. 11.
"Spanyolország braziljai" - ahogy a kanáriakat nevezik. Quique Setién 18 hónap alatt...
A bejegyzés folyatódik
 
08:05
2016. 01. 11.
A BL- és EL-hullámvasút pszichedelikus körforgása után túrjuk be ismét a fejünket...
A bejegyzés folyatódik
 
08:05
2016. 01. 11.
Na igen, a jó öreg Granada. Hol egy kupac szedett-vedett, castingról behívott srácok...
A bejegyzés folyatódik
 
08:05
2016. 01. 11.
Két és fél éve az Eibar a másodosztály legszerényebb csapataként lett bajnok, és...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Féltávnál – a 19. forduló góljai

0 komment

La Liga 19. forduló videóösszeállítás

Rohan az idő. Koncz Zsuzsa slágerét, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a La Liga 2015/16-os kiírásának első köre már el is lobbant. Féltávhoz érkeztünk. Zidane debütált, Pepe Melt kirúgták. Itt vannak a 19. játéknap gójai. Videóösszeállítás.

 

Barcelona-Granada, 4-0

A Barca a találkozót megelőző négy meccséből hármat ikszre hozott, így a diadal nagyon kellett Luis Enrique csapatának. A katalánok Messi triplájával és Neymar találatával alaposan kitömték a Granadát, így él a remény, hogy a február 17-i Sporting elleni bajnoki pótlás után a culék újra élre állnak. Arda Turan a bajnokságban is debütált.

Real Madrid-Deportivo, 5-0

Zidane parádésan mutatkozott be a Real kispadján. Bale mesterhármast rúgott, lecserélésekor a Bernabéu ovációval díjazta teljesítményét. A walesi mellett Benzema duplázott, keretbe foglalva a találkozó gólözönét. Ronaldo ismét gól nélkül maradt. Ki tudja, ha Lucas Pérez az elején értékesíti ordító helyzetét, lehet szorosabb lett volna… Isco hat mérkőzés után ölthette magára a Real szerelését újra kezdőként.

 Sevilla-Athletic Bilbao, 2-0

Hiába kezdett veszélyesen az Athletic a Ramón Sánchez Pizjuánban, Gameiro kétszer lecsapott, Emery pedig fellélegezhetett – bár csapata idegenben még nem nyert ebben a kiírásban, a Sevilla hozza az elvárt minimumot, féltávnál az andalúzok EL-helyen várják a folytatást. A baszkok fájó vereséget szenvedtek, ráadásul egyik közvetlen riválisuktól, de még kellemetlenebb lett a déli kaland, mivel Raúl García megsérült.

Getafe-Betis, 1-0

Egy 57. percben szerzett góllal (Álvaro Vázquez) a Getafe biztonságos, nyolcpontos távolságba lőtte magát a kiesési zónától, míg a Betis zsinórban harmadik vereségét szenvedte el (total 9-0-ás a gólaránnyal), s összességében már hat forduló óta nyeretlen… Pepe Melt a klub vezetősége vasárnap menesztette. A mester a La Liga most futó szezonjának 7. edzőáldozata. Korábban Paco Herrera, Alcaraz, Moyes, Sergio, Nuno és Rafa Benítez került utcára.

Levante-Rayo Vallecano, 2-1

Paco Jémez nehéz helyzetben, a Rayo mélyrepülést vett: a 11. játéknapon nyertek utoljára. Most hatpontos kiesési rangadót buktak el a madridi kicsik, míg a Granota Deyverson és Morales találataival életben tartotta a reményt a bentmaradásra. Győzelme ellenére a Levante továbbra is sereghajtó a La Ligában.

Villarreal-Sporting Gijón, 2-0

Bakambu dupla végén a Submarino kapaszkodik a 4. helybe, míg az asztúriaiak négy egymás utáni vereség következtében a Segunda felé vették az irányt.

Real Sociedad-Valencia, 2-0

A Valencia ólomlábakon billegett San Sebastiánban, aminek vereség lett a vége. A duplázó Jonathas három perc alatt verte meg a hajrában a denevéreket, akikkel a bajnokságban Gary Neville képtelen nyerni. 

Las Palmas-Málga, 1-1

A Kanári-szigeteken megszakadt Javi Gracia csapatának menetelési sorozata: a Málaga zsinórban kiharcolt négy győzelem után veszített ismét pontokat. A hazaiak Tana révén szereztek vezetést, amit Santa Cruz 20 perccel később kiegyenlített. A döntetlennel a szigetlakók helyzete nem javult, 3 ponttal állnak az árnyzóna felett.

Éibar-Espanyol, 2-1

Az ipuruai tündérmese folytatódik: az Éibar zsinórban harmadik győzelmét aratta a Primera Divisiónban. A baszkok most Katalónia "csodálatos kisebbségét" fektették két vállra - egy büntető jelentette a mérleg nyelvét -, és egyre merészebb álmaik lehetnek. Irány Európa? A remeklő Éibar a Sevilla és az Athletic életét keseríti meg!

Celta Vigo-Atlético Madrid, 0-2

Az Atleti Griezmann és Carrasco találatainak köszönhetően maradt ideiglenesen (a Barca egy mérkőzéssel kevesebbet játszott!) a La Liga élén. A Celta gödörben: három vereség egymás után a vigói mérleg, s mindezt rúgott gól nélkül..

A tabella állása féltávnál, 19 forduló után:

La Liga 19. forduló videóösszeállítás


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com