Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Időgép: És a Barca felrobbantja a Bernabéut!

0 komment

Ahogy azt megszokhattátok, időről időre meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy visszavágtázva a múltba, felelevenítsük a spanyol futball egy-egy emlékezetes pillanatát. Most 7 évet csapatunk át, hogy lássuk, amint a Barcelona tönkre veri a Bernabéuban Juande Ramos Real Madridját. 2009. május 2-án történt, hogy a katalánok 2-6-ra győztek a királyi szentélyben.

Zidane nyerte meg az El Clásicót a Realnak?

0 komment

Real Madrid Barcelona el Clásico Zidane taktika

A spanyol futball örökrangadója után két nappal az AS.com azzal állt elő, bizony, megszerezte Zidane és stábja el clásicós feljegyzéseit! Az ügy kicsit zavaros. Maga a médium is hangsúlyozza, hitelesnek tekinti a dokumentumot, ám teljes bizonyossággal nem tudja állítani (értsd bizonyítani), hogy a mérkőzés előtti percekben(!) hozzá eljuttatott feljegyzések valóban a Real öltözőjéből származnak. A lényeg: Zidane nyerte meg, nem Luis Enrique veszítette el!

30 for 30

0 komment

ramos real madrid barca el clásico

Sportszakmailag aligha lehetne érdektelenebb a mai Clásico. A Barcelona kilenc tíz pontos előny birtokában és egy kőkeménynek ígérkező Bajnokok Ligája párharc előtt fogadja a legnagyobb riválist, míg a Real Madrid koncepció nélküli gépezete már inkább a következő szezonra összpontosít. A Clásico viszont Clásico. A meccs. A meccs, amelyet ha megnyersz, a félresikerült idényt is a feledés homályába taszítod.

12. forduló - szombat: a nap, amikor Benítez megbukott

0 komment

La Liga 12. forduló szombat el Clásico derbi gallego

Bár az egész futballvilág a Bernabéura figyelt, a játéknapon Galiciában is derbit rendeztek. Pályára lépett emellett a Sevilla és a Valencia is, nézzük, milyen eredménnyel!

9. forduló - Nagyon pina!

0 komment

Világ életemben csábított a gondolat, hogy egyszer Lóri életbölcsességét megosztom a nagyvilággal. Jelentem, eljött a pillanat. Mielőtt akár csak egy ujjpercemet is megtáncoltatnám a klaviatúrán elklásszikós örömódát zengve, szögezzük le: a puncinál nem létezik jobb ezen a kerek világon. Az üzenet alap igazságával kár is lenne vitába szállni! S ha bárki azt hinné, az abszolútum - itt a fogalmat nem a hegeli filozófia értelmében használva - önmaga tökéletességében minden fokozástól mentes, téved! Ha valami minden képzeletet felülmúl, na, arra használjuk a nagyon pina kifejezést. Így felvezetve a beharangozót, látva a 9. forduló kínálatát, előljáróban engedjetek meg annyit: Nagyon pina lesz! Hajtsunk is a lényegre!

Időgép: A madridi Perla Negra, akit a Camp Nouban is megtapsoltak!

0 komment

Nincs megállás, ismét meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy visszarepülve a múltba, felelevenítsük a spanyol labdarúgás egy-egy emlékezetes momentumát. Ezúttal 25 évet vágtázunk az időben, bekötött szemmel, természetesen szigorúan hátrafelé nyilazva, hogy halálának napján lerójuk tiszteletünket a Real Madrid páratlan támadójának, a Fekete Gyöngyszemnek a nagysága előtt. Tudjuk, ki volt az a Laurence Paul "Laurie" Cunningham?

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com