Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga, 29. forduló: Csodafejesek

0 komment

La Liga 29. forduló összefoglaló

Féltávnál – a 19. forduló góljai

0 komment

La Liga 19. forduló videóösszeállítás

Rohan az idő. Koncz Zsuzsa slágerét, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a La Liga 2015/16-os kiírásának első köre már el is lobbant. Féltávhoz érkeztünk. Zidane debütált, Pepe Melt kirúgták. Itt vannak a 19. játéknap gójai. Videóösszeállítás.

A végjáték kezdete - 29. forduló

0 komment

A válogatott szünet eseményeit jobb, ha még azelőtt elfelejtjük, hogy megemlékeznénk róluk, amiben két dolog siet a segítségünkre. Az egyik a húsvét, amikor mindannyian magunkba fordulunk, hogy megfejtsük az összefüggést a nyúl a tojás és Jézus között, a másik pedig a hétvégi bajnoki forduló. Megkezdődik ugyanis a hosszú hajrá, amiben a hátralévő tíz meccsen megszerezhető 30 pontból egyre kevésbé lesz megbocsátható a ponthullajtás. Ami a kiesést illeti, a 13. Getafétől kezdve lényegében bárki érintett lehet, miközben az európai kupaszereplést érő helyekért versengő hat csapat kiléte jobbára biztosnak tűnik, és számukra a kérdés inkább az, hogy ki hova érhet oda.

9. forduló - Nagyon pina!

0 komment

Világ életemben csábított a gondolat, hogy egyszer Lóri életbölcsességét megosztom a nagyvilággal. Jelentem, eljött a pillanat. Mielőtt akár csak egy ujjpercemet is megtáncoltatnám a klaviatúrán elklásszikós örömódát zengve, szögezzük le: a puncinál nem létezik jobb ezen a kerek világon. Az üzenet alap igazságával kár is lenne vitába szállni! S ha bárki azt hinné, az abszolútum - itt a fogalmat nem a hegeli filozófia értelmében használva - önmaga tökéletességében minden fokozástól mentes, téved! Ha valami minden képzeletet felülmúl, na, arra használjuk a nagyon pina kifejezést. Így felvezetve a beharangozót, látva a 9. forduló kínálatát, előljáróban engedjetek meg annyit: Nagyon pina lesz! Hajtsunk is a lényegre!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com