AJÁNLÓ
 
12:17
2016. 04. 04.
Na igen, a jó öreg Granada. Hol egy kupac szedett-vedett, castingról behívott srácok...
A bejegyzés folyatódik
 
12:17
2016. 04. 04.
Minden szempár a Real Madridra szegeződik a La Ligában, hiszen történelmi lépés előtt...
A bejegyzés folyatódik
 
12:17
2016. 04. 04.
Jön a 11. forduló! BL-ből, EL-ből lógó nyelvvel visszakullogó csapatokkal. Minden...
A bejegyzés folyatódik
 
12:17
2016. 04. 04.
A La Masía és a La Fabrica megítéléséről, azaz a Barcelona és a Real Madrid utánpótlás-központjainak...
A bejegyzés folyatódik
 
12:17
2016. 04. 04.
A Barca-Atlético akkor lett érdektelen, amikor épp érdekes lett volna, a Sevilla-Betis...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zidane nyerte meg az El Clásicót a Realnak?

0 komment

Real Madrid Barcelona el Clásico Zidane taktika

A spanyol futball örökrangadója után két nappal az AS.com azzal állt elő, bizony, megszerezte Zidane és stábja el clásicós feljegyzéseit! Az ügy kicsit zavaros. Maga a médium is hangsúlyozza, hitelesnek tekinti a dokumentumot, ám teljes bizonyossággal nem tudja állítani (értsd bizonyítani), hogy a mérkőzés előtti percekben(!) hozzá eljuttatott feljegyzések valóban a Real öltözőjéből származnak. A lényeg: Zidane nyerte meg, nem Luis Enrique veszítette el!

 

Első kérdésem, ki szivárogtathatta ezt ki?! Ha ez Mou idejében történik, a portugál biztos epét hány három hétig és fél Valdebebast felégeti a topo, azaz a spion kifüstöléséért. Most nagy a csend, gondolom, mivel nagy a boldogság is.

A papírfecnikből kiderül, a Real terve alapvetően Rakitic és Iniesta megfojtására, játékból történő kizárására irányult, amit a madridiak elsősorban a középpályás letámadással kívántak elérni. Úgy gondolták, ebben az esetben a Barca a pálya szélén próbálkozik majd feltörni a királyi reteszt, ahol Carvajalnak Albát, Marcelónak Alvest kellett semlegesítenie. Az MSN tagjaira a belső védők ügyeltek: Ramosnak lett kiosztva Messi, míg Pepére Neymar maradt.

Real Madrid Barcelona el Clásico Zidane taktika

A mozgási dinamikákból következett, hogy Casemiro olykor beépült a négy védő vonalába és ott próbált segíteni társainak a terület szűkítésében. A brazilnak emellett volt egy különleges feladata is: Messi visszalépéseit követve a lendületbe jövő Pulga első hullámtörőjeként is meg kellett állnia a helyét.  

A feljegyzések arra is kitérnek, ha az argentin zseni mélyen hátrajön a labdáért, akkor Suárez és Neymar berobbanásait meg kell fékezni a szél.

Messi visszalép, a szél beindul, a labda érkezik a védelem mögé.
Itt Ronaldónak kellett zárnia - sikeresen.

Summa summarum: Zidane elképzelése és terve végül bejött, az MSN kikapcsolását a Real Madrid sikeresen oldotta meg és Piqué szögletből szerzett vezető találatát végül Benzema és Cristiano Ronaldo góljaival meg tudta fordítani az El Clásicót.


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com