AJÁNLÓ
 
08:09
2015. 01. 29.
A 11. forduló bővelkedett szép jelenetekben. Három golazo mellett nem lehet elmenni szó...
A bejegyzés folyatódik
 
08:09
2015. 01. 29.
Sok gyerek álma, hogy felnőttként sikert sikerre halmozva történelmet írjon...
A bejegyzés folyatódik
 
08:09
2015. 01. 29.
Kaja a hűtőben! Itt elérhetők vagyunk: http://laligaloca.blog.hu/ 
A bejegyzés folyatódik
 
08:09
2015. 01. 29.
Pepe Mellel a galiciaiak sokáig veretlenek maradtak a La Ligában. A Mel-projekt szép ívet...
A bejegyzés folyatódik
 
08:09
2015. 01. 29.
A BL- és EL-hullámvasút pszichedelikus körforgása után túrjuk be ismét a fejünket...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nagy La Liga-fájt

0 komment

Cristiano Ronaldo a La Liga legutóbbi bajkeverője, aki a Córdoba elleni bajnokin, a 20. fordulóban egész egyszerűen kiütötte a zöld-fehérek játékosát, Edimart. Az eset után megindult a királyi lobbi, hogy elsikálják a Real-címeren esett kulimászt, de a szövetség elnöke egyértelműen fogalmazott a látottakkal kapcsolatban: Nincs helye enyhítő körülménynek. A szövetség és az LFP is elítéli az erőszakot a pályán és azon kívül, ennek szellemében járunk el - mondta. A tegnapi döntés értelmében a portugál két mérkőzést kapott, így ott lehet a Calderónban rendezett városi derbin. Az erőszak nem pálya, de sajnálatos módon példa akad rá a spanyol stadionok gyepszőnyegén is. A Ronaldo-ügy kapcsán felevenítjük a legnagyobb port kavart összecsapásokat. Fájtos videómustra ámokfutókról. Heten mint a gonoszok!

1. Luis Fabiano vs. Diogo
A legnagyobb kamu bunyó a világon: egy jobbegyenes után jön a kutyakomédia. A lányos csapkodás inkább vicces, mint rémisztő. Bemelegítésnek tökéletes.
2. Maradona vs. Athletic Bilbao
Súlycsoportot váltunk. 1984, Király-kupa-döntő. Maradona a lefújás után sportot vált, csak előtte nem szól senkinek. Igazi ámokfutás, még fiatalon, felheccelve, kokó nélkül is teljes fordulatszámon. Szomorú képsorok.
3. Mourinho vs. Tito Vilanova
Zsozé takarásból rákap Tito szemére...., ki tudja, érti miért?
4. Maresca vs. Kun Agüero
A sevillai olasz bikaviadalokról ellesett mozdulattal ökleli fel az Atleti argentin üdvöskéjét. Vérvörös az a piros.
5. Pepe vs. Casquero
Peppino rémtetteinek se szeri, se száma. Csak az ő jeleneteivel meg lehetne tölteni egy tizes fekete listát. A legemlékezetesebbet emelnénk ki: akárhányszor nézem sem értem, mire gondolt a portugál, amikor szétrúgta a földön fekvő Casquerót. Gyenge idegzetű olvasóinkat kérem, ne kattintsanak a lejátszásra.
6. Diego Costa vs. Fazio
A La Ligában egy ember akadt, aki képesnek mutatkozott megállítani a brazil-spanyol tankot: a sevillai Fazio. Termete adott volt hozzá, de emellett csibészségért sem kellett a szomszédba mennie... A rossz nyelvek szerint otthon baltával vágja a kenyeret is.
7. Ramos vs. Messi, Puyol és Xavi
Nem maradhat el az összeállítás Mou-korszakos csihi-puhi nélkül. Jelen esetben Ramos-terminátor előbb lecsap Messire, majd Puyolt is lenyomja. A performansz után mehetett zuhanyozni. Ez az el Clásico?

comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com