AJÁNLÓ
 
18:51
2015. 04. 09.
Kaja a hűtőben! Itt elérhetők vagyunk: http://laligaloca.blog.hu/ 
A bejegyzés folyatódik
 
18:51
2015. 04. 09.
Sajnálattal közölendő a cím, mivel az utóbbi évek megszokott triója ismét összeállt...
A bejegyzés folyatódik
 
18:51
2015. 04. 09.
Három rangadónk is volt a bajnokság 24. fordulójában, ebből az egyik a legnagyobb derbi...
A bejegyzés folyatódik
 
18:51
2015. 04. 09.
A Sevilla csak nem akar leállni, az Atlético pedig mintha kifújni látszana az elmúlt...
A bejegyzés folyatódik
 
18:51
2015. 04. 09.
Az idei év kétségtelenül a Real Madridról szólt, legalábbis ami a sikerességet illeti....
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

30. forduló, csütörtök: Kezeket fel! Ki nem unja még?

0 komment

Nem, nem a tojásos párhuzam következik, mert azt már lehet, hogy unjátok, hanem a hétközi forduló zárónapja. Amerikai sportos szófordulattal élve a mai játéknap három meccset tartogat számunkra, amelyek közül a legérdekesebb szerencsénkre korábbi időpontban van. Késő estére lesz még egy alsóházi rangadónk, amely sokak bánatára nem feltétlenül fog a kiesésről szólni, meg egy olyan meccsünk, amelyre nem tudunk ilyen jól hangzó skatulyát húzni. Kuriózum, de a négy valenciai (tartományként kell ezt érteni) csapatból ma három is pályára lép. Lássuk miből élünk ma!

 

Athletic Bilbao – Valencia (20 óra)

A baszkok szénája nem néz ki túl jól, Muniaint sérülése miatt 7 hónapig fogják nélkülözni, a napokban pedig Iraola bejelentette távozását, levezetni megy majd Amerikába, tehát a topfocitól búcsút vesz majd a veterán jobbhátvéd. Ráadásul Laporte eltiltott, szóval volt esemény a San Mamés táján. A meccsről: a Valencia győzelmi kényszerben van, mivel az Atléti és a Sevilla is nyert. A déliek hajtanak a BL-selejtezős helyre, a biztos BL-helyről pedig nem mondtak le a denevéres városban sem, így az Atlético bronzérmes pozíciója sem biztos. Egy győzelmi kényszerben levő Valencia Dani Parejo hiányában (eltiltás) sem fog szerintem kikapni.

Muniain ígéri: visszatérésekor erősebb lesz, mint valaha

Elche – Getafe (22 óra)

A Martínez Valeróban nagy az öröm: jön lassan pénz is, a csapat állandóan a vonal fölött egyensúlyoz, legutóbb, hétfőn, pl a Power8-ből hoztak pontot, valahogy kikínlódja magának az eredményeket Escribá csapata. Getafe fronton a stabil hazai forma biztosítja a nyugalmat (legutóbbi 5 hazaiból 4-et megnyertek), már csak idegenben kellene virítani. De ha mégsem sikerül, akkor sincs gáz, messze a veszélyzóna, a kékek nem fognak kiesni emberi számítás szerint.

Pablo Francót szeretik a játékosok, jó munkát is végez Dél-Madridban

Villarreal – Espanyol (22 óra)

A tartomány északi szegletében a biztos európai helyen tanyázó Villarreal fogadja az egyre biztosabban a középmezőnybe bebetonozódó Espanyolt. Bruno Soriano hiányában a hazaiaknak nem megy olyan jól, de azért sikerült kibekkelni a nagytestvért a Mestallában, viszont itt nekik kell majd alkotni az idegenben meglehetősen gyengén teljesítő, de szolid papagájok ellen. Mindkét csapatra ráférne már a sikerélmény, nagyon meglepő leírni, de legutóbbi 5-5 tétmeccsén egyik sem nyert. Döntetlen lesz?

  


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com