AJÁNLÓ
 
19:55
2015. 10. 25.
Kaja a hűtőben! Itt elérhetők vagyunk: http://laligaloca.blog.hu/ 
A bejegyzés folyatódik
 
19:55
2015. 10. 25.
Sajnálattal közölendő a cím, mivel az utóbbi évek megszokott triója ismét összeállt...
A bejegyzés folyatódik
 
19:55
2015. 10. 25.
Három rangadónk is volt a bajnokság 24. fordulójában, ebből az egyik a legnagyobb derbi...
A bejegyzés folyatódik
 
19:55
2015. 10. 25.
A Sevilla csak nem akar leállni, az Atlético pedig mintha kifújni látszana az elmúlt...
A bejegyzés folyatódik
 
19:55
2015. 10. 25.
Az idei év kétségtelenül a Real Madridról szólt, legalábbis ami a sikerességet illeti....
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

9. forduló - vasárnap

0 komment
A San Sebastiánban közutálatnak "örvendő" Moyes egy pillanat alatt kihúzta fejét a tilóból. Ehhez az a bravúr kellett, hogy a txuri urdin végre győzzön egy nála papíron gyengébb ellenféllel szemben. Vela duplázott, Agirretxe és Illarramendi is betalált, így a baszkok nevetve szántották végig a Ciutat de Valenciát. Ennek ellenére továbbra is tartom, a skót futballfilozófiája oly igénytelen, mint Rambo táplálkozási szükségletei - mint tudjuk, a harci gép azon is eltengődik, amitől a kecske már elhányja magát... A bukás miatt Alcaraz munkáját megköszönték a Granotánál. Ez a második edzőváltás a La Ligában.  (Levante-Real Sociedad, 0-4) Nézzük, mi volt még!
 
 

Las Palmas-Villarreal, 0-0

A Kanári-szigeteken pokoli körülmények fogadták a Submarinót: a pálya nem volt alkalmas az első osztályú játékra. A felek szinte kapura sem lőttek, így kilencven perces tántorgást látva mindenki döntse el maga, a Las Palmas nyert egy pontot, vagy a Villarreal bukott el kettőt.

Barcelona-Éibar, 3-1

A Barca 8. találkozóját kezdte hátrányban a most futó szezonban (5x a ligában, 1x a BL-ben, az Európai Szuperkupában és a Spanyol Szuperkupában élt át hasonlót), hiszen az Éibar Borja Bastón 6. bajnoki góljának köszönhetően már a 8. percben bevette Claudio Bravo kapuját. A "fegyverkészítőknél" kölcsönben szereplő Atleti-csatár teljesítménye kiemelendő, sorozatban ötödik bajnokiján volt eredményes! A culéknál ép egy éve debütáló Luis Suárez gyorsan megrázta magát: az uruguayi mesterhármasával fordítottak a katalánok. Mascheranót a bíró kiállította, így az argentin seprű a következő fordulót biztosan kihagyja, sőt, mivel beszólt a bírónak (La concha de tu madre!), az is lehet, lemondhat az el Clásicóról is.

Atlético Madrid-Valencia, 2-1

Nuno valamiért nagyon berágott Negredóra: a portugál mester egymás után harmadik alkalommal hagyta kereten kívül a spanyol csatárt pedig a denevéreknek nagy szükségük lenne a gólra. A Calderónban az első félidőben csak a levegőért kapkodott a denevér, az Atleti pedig támadott és támadott. A nagy elánnak meg is lett az eredménye: Jackson Martínez előbb kihasználta Mustafi és Santos butaságát, majd Carrasco egyéni akció végén szintén betalált. A Valencia megroppant, s Juame, valamint Gayá mentései is kellettek ahhoz, hogy a vendégek ne KO-val vonuljanak a szünetre. A fordulás után Nuno fiai  - ahogy Mészöly Kálmán bá' mondaná - összekacsintottak, s erejükből egy tizenegyes csak összejött: Alcácer nem hibázott. Győzelmével az Atleti fellépett a harmadik pozícióba, a Valencia a 9. a tabellán.

Hétfőn rendezik: Athletic Bilbao-Sporting Gijón, 20:30

A tabella 9 forduló után:


comments powered by Disqus

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com