Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jó, speciel CR7-nek nem volt rossz éve...

0 komment

Cristiano Ronaldo Európa-bajnok 2016 bámulatos Aranylabda

s még hol van a vége! Íme, az Aranylabdás.

Hazugságban éltünk

0 komment

barca messi suárez coppens cruyff büntető

De minimum megtévesztésben.

A Cruyff hagyaték - I. rész

0 komment

cruyff guardiola barca camp nou dream team totális futball

Johan Cruyff a mai modern Barcelona fő letéteményese. 1988-ban egy válságban lévő csapat ajtaján sétált be, majd adott olyan örökséget az új generációnak, ami történelmi magasságokba emelte a katalán együttest. Karakteréről és a labdarúgásra gyakorolt hatásáról a FourFourTwo újságírója, Andrew Murray egy átfogó tanulmányban értekezik. Ennek az első részét hajtás után olvashatjátok.

Cristiano csak az egyik, nem a legnagyobb!

0 komment

Ronaldo hétvégi ötösével ismét lépett egyet a halhatatlanság felé, ám mielőtt bárki elkezdené kifaragni a Karib-tenger szigetvilágában őshonos mahagóniból a madeirai futballóriás élet nagyságú szobrát, szögezzük le, a hőstett a spanyol pontvadászatban nem egyedülálló: CR7 előtt több mint 30 játékos rúgott öt vagy annál több gólt egy spanyol első osztályú mérkőzésen. Az abszolút rekorder Kubala és Bata - egy bajnokin szerzett hét góljuk megugorhatatlan akadályt jelent a mai kor csillagainak. Eddig.

19. forduló - Minden, ami nem beharang

0 komment

Ma már a kereskedelmi televíziók esetében arról beszélhetünk, hogy a reklámok közé zsúfolják be a műsorokat, és nem fordítva. Hasonló időszakához érkezett a spanyol bajnokság is, ahol az aktuális forduló eltörpül az egyébként másodlagos kupaszereplés mellett. Ebből, és a közelmúlt eseményeiből kifolyólag igyekszünk felvezetni a soros etapot.

Gento: Cristiano Ronaldo a 21. század Alfredo Di Stéfanója!

0 komment

Rég hallatta a hangját. Most sem a szereplésvágy csábította a sajtó célkeresztjébe, hanem egy futballünnep lökte a rivaldafénybe. Francisco Gento López, vagy ahogy mindenki ismeri, Paco Gento, a "hőskorban" tette le névjegyét a Real Madridnál. Olyan csapattársak halványították csak el csillogását, mint Di Stéfano vagy Puskás. A kantábriai szélviharnak becézett Guarnizo-i születésű szélső októberben ünnepelte 81. születésnapját. A páratlan statisztikával rendelkező blancóval az AS.com munkatársa beszélgetett. Interjú.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com