Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Időgép: És a Barca felrobbantja a Bernabéut!

0 komment

Ahogy azt megszokhattátok, időről időre meglovagoljuk a történelem álomfoltos táltosát, hogy visszavágtázva a múltba, felelevenítsük a spanyol futball egy-egy emlékezetes pillanatát. Most 7 évet csapatunk át, hogy lássuk, amint a Barcelona tönkre veri a Bernabéuban Juande Ramos Real Madridját. 2009. május 2-án történt, hogy a katalánok 2-6-ra győztek a királyi szentélyben.

A Cruyff hagyaték - I. rész

0 komment

cruyff guardiola barca camp nou dream team totális futball

Johan Cruyff a mai modern Barcelona fő letéteményese. 1988-ban egy válságban lévő csapat ajtaján sétált be, majd adott olyan örökséget az új generációnak, ami történelmi magasságokba emelte a katalán együttest. Karakteréről és a labdarúgásra gyakorolt hatásáról a FourFourTwo újságírója, Andrew Murray egy átfogó tanulmányban értekezik. Ennek az első részét hajtás után olvashatjátok.

Javi Martínez: Nem tudok futball nélkül élni!

0 komment


255 nap. Ez az az időszak, amit Javi Martínez labdarúgás nélkül töltött. 2014 augusztusában szenvedett súlyos sérülést a Bayern navarrai középpályása, s a felépülése nagyon lassan haladt. Azt is hallani lehetett, profi pályafutása veszélybe került. Nem így lett. Kitartó és állhatatos munkájának köszönhetően visszatérése már nagyon közel. A játékos a rehabilitáció nehézségeiről, a remény fel nem adásáról és keserű tapasztalatairól az As.com újságírójának mesélt múlt hét pénteken. Interjú.

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com