Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A la Primera: Deportivo Alavés

0 komment

a la primera feljutók Alavés baszk baszk foci uefa uefa kupa

Az elsőosztály újoncait bemutató sorozatunk utolsó darabjában a baszk Deportivo Alavést fogjuk bemutatni. A kék-fehér klub nem ismeretlen vendég a La Ligában, még Európában is letette a névjegyét adott ponton, de ne szaladjunk ennyire előre.

A la Primera: Club Deportivo Leganés

0 komment

feljutó feljutás Club Deportivo Leganés La Liga

Sorozatunkban bemutatjuk a spanyol első osztály 2016-17-es szezonjának újoncait. A Leganés-Alavés-Osasuna hármas közül elsőként a mardidi kicsikkel foglalkozunk, akik történetük során először szerepelhetnek az elit kategóriában. Nézzük, mit kell tudni a Club Deportivo Leganésről!

Feláldozhatók 1.: DEporVIDA

0 komment

Azaz Depor, egy életre. A spanyol bajnokság újoncainak bemutatását a Deportivo La Coruñával kezdjük, mely évekig tündökölt a hispán és a nemzetközi futball egén, majd szép lassan kialudt a fénye. Történelmi visszatérés a galiciai szakadékugrás, mely törékeny jelenét igyekszik bebetonozni a legmagasabb kategóriába. Az életmentő feljutással kötelezettség is jár, ki kell harcolni a bentmaradást. Az újoncnak mindig nehéz a dolga, viszont hajtja a bizonyítási vágy, hogy rácáfoljon, nem létezik olyan fogalom, hogy feláldozhatók!

laligaloca

blogavatar

"Mert a spanyol futball több mint a Barcelona és a Real Madrid!"

Facebook

Tabella

Widget powered by WhatstheScore.com